Wednesday, May 2, 2012

Hello May

Harini dah 2nd May. i'm so glad its already May. tak sabar nak tunggu June nak balik ke tanah air tercinta awww. i am pretty busy last few days. trying so hard to finish up the only assignment. like i said in the video, the requirement for this assignment is a lot! like really :O especially the excel works. monday haritu i dah habeskan buat excel, i mean almost finish just nak touch up itu ini je. then unfortunately after i try to save it and open the file back, the file is gone!

I was really down at that time and so disappointed with myself. how could i be so careless? ;( yes i'm 99% sure i did save it correctly. tapi bila try nak retrieve balik it cannot be found. after dapat tahu hilang tu, i terus buat balik semua. sebab nak kena buat report pulak right afterwards. hm alhamdullilah it almost done. i just send it to my daddy, suruh dia checkkan my grammar huahuahauha :p lepas dia da edit, i nak buat reference list and citation then i'm done.

It has been hectic since last week fuh. four weeks left for this autumn semester. i have another assignment to be submitted in two weeks time. still ada masa nak buat and this one just a 2000 words type of essay report. so i think it should be fine. anway anyhow, tadi lepas habis buat assignment, i tengok cerita The Vow. ada orang upload on youtube, i mean the whole movie. hahahaha i know its illegal. tunggu masa je nanti kena remove lah tu kot dari youtube :O

Review about The Vow? mm cerita dia okay lah not bad. ramai cakap sedih but for me? not really. jalan cerita semua okay but the ending part i'm expecting more. it just my opinion. kalau that girl recover balik ingatan dia semua i think the story would be nicer hehe. ohh cerita ni about one married couple who had a car accident. si suami okay je tak ada masalah apa. but si isteri hilang ingatan. she can't even remembered her husband. part tu agak sadis jugak lah.

So siapa yang tak tengok lagi, go and watch on Youtube sementara still ada on web :p i just had my dinner. i masak kari daging je harini. usually i akan masak sekali je makan lunch sekali dengan malam. malas i nak masak 2,3 kali. lagipon i makan seorang je. bila lah makan berdua pulak kan? hihi. i'm gaining weight i think but mostly naik dekat part muka. i don't know why. i memang nak gumuk sikit tapi makan banyak mana pon, part muka je naik. why lahhhh?

Thank you for reading this entry!

I miss you .

4 comments:

hanabunga said...

Kena buat balik assignment tu?Whoa penyabar gila akak! tabik2! :)

AdilaAzmir™ said...

ini mmg sgt tabah nama ye. hee:)
kalau kak zatie balik malaysia, boleh ketemu? hahahaha
btw, ur body dah sgt slim. tak payah lah nak naik berat badan lg. comel sgt nnt:D

[loveyourlife] said...

sweet nye gambar! suka! :)
i menangis2 tgk the vow. haha tak tau kenapa. maybe ter emosi sekali sebab bf tak de kat sini! hehee :D

Izzatie said...

@hanabunga, mestilaaaa hehe kalau tak, tak dapat lah marks ;(

@adila, hehe insyaAllah ade rezeki kite jumpe ye . duduk mane dila?

@loveyourlife, maseh maseh :D alolololololoo ade jugak part sedih gila cite . i pon dah bergenang air mata hihi .