Thursday, May 31, 2012

Travel log

Howwa you doing? good? alhamdullilah :) i just got back from class. tomorrow would be the last and final day of class for this semester. i have mixed feeling about it. happy because its finally over a bit nervous because exam is coming in 2 weeks time and i am not 100% prepared. lusa my daddy datang and will be in Wollongong for 1 night. i decided not to cook anything masa dia datang, nak ajak dia makan luar wawawawa teruk kan? tapi bukan selalu pau ayah sendiri kan :p

I feel like updating my blog today. saja nak ngobrol about my travel log or my passport. tadi i saja double check my e-ticket since i will be flying back in less than 3 weeks. so nak make sure the flight time and date semua plus nak pi print siap siap eticket. usually i didn't print the ticket. i just give my passport and give my booking number to the person at the check in counter. tapi sebab naik air asia ni kadang2 system problem lah itu ini. that's why kena be prepared.

I tak travel a lot like my dad. passport my dad tu yang paling tebal i'm not sure how many pages siap double book lagi. because he travels a lot! like really alot. usually, he will be in Malaysia less than approximately 80 days for a year. lagi 276 he will be around the world. anyway, his job require him to travel a lot. since i sekolah rendah lagi so i, my family semua dah immune dah benda ni. i rasa hobby suka travel ni dah jatuh dekat anak dia sorang ni, yes i love to travel! :D


Tapi i tak ada peluang yang agak banyak nak travel. plus travel requires a lot of money. referring to my travel log, you can click on the picture above to view larger, i have been to several countries in the middle east. itupon sebab i duduk dekat Dubai 2 tahun (2008-2010). some of them are, Bahrain, Jordan, Saudi Arabia, Jeddah, and Mekkah and Madinah (ni masa i pi buat Umrah). and yes of course Dubai. as you can see, i keluar masuk Dubai (UAE) more than 8 times. 

Ade 2 stamps to Heathrow, London. and the rest masa i pi Singapore and Australia. sekarang paling banyak stamp keluar masuk Australia lah. wawawawawaa or Dubai kot. i pon tak kira :p and ade 2 gambar i yang sememeh in the middle of my passport tu adalah visa i masa i pi buat Umrah on 2010, and another is my resident Visa masa i menetap dekat Dubai. and there is no hard copy for visa student i dekat Australia. dia dah terus masuk dalam system. 

Clearly, i love travelling. i suka tengok tempat orang. explore benda baru. Australia ni i dah pi most of the state, Melbourne, Gold Coast and of course Sydney. Perth je i tak sampai lagi. insyaAllah before i graduate next year, i nak pi semua pelusuk Australia termasuk Hobart, Tasmania. insyaAllah kalau ade rezeki :) and one of my big dream is to do a Europe trip. maybe with my future husband nanti. hopefully impianku akan menjadi kenyataan hehe amin.

Okay, thank you for reading this entry!

9 comments:

Cik Tqah said...

untungla u.. hihii.. i teringin gak..passport i br cop 1..sok lak kot cop utk 2nd time..hihi

Cik Eka said...

bestnya..untung u..kita ni keluar negara pun tak penah..wawawawa

saharinasaharudin said...

untunglah..rin passport pun xde.ntah bila ntah nk travel.HIHI :D

hanabanana said...

europe trip wajib youu! come to my blog ade sikit2 entry about paris and spain :)

nana kamarul said...

i nak pegi travel all around Europe jugak!!!!

Lizzie Yasmin said...

sedang kumpul duit untuk travel Europe.. can't wait. :P

farah zainal said...

Europe is the best dik! U should go!...rasa nk g second round lak! :) tunggu keje

Puteri Iqa Izyan said...

you're so luck zatie! jealous tgk zatie pegi sane sini :P

one day, nak jugak pegi round2 europe. muehehe

fya zainal said...

bestnya...sy sukaaa sgt2 nak travel tahun ni insyallah boleh lah kot :)