Sunday, June 3, 2012

Dua minggu lagi

2 minggu? iyee 2 minggu je lagi saya nak balik Malaysia. wawawawaa terus tak fikir pasal exam tu :p before i balik, i terpaksa menempuh 4 paper yang agak killer bagi i. tapi perasaan nak study memang semangat habis sebab i fikir nak cepat cepat habis exam then balik Malaysia. tak sabarnyew saya! i miss my home country :') my dad ada dengan i sekarang ni. he just arrived this afternoon around 12.30. then i bawak dia pi makan sebab masa tu pon dah lunch time kan,

Banyak restaurants tutup today. baru ingat nak makan dekat satu Indian restaurant ni hadoii. then we end up makan dekat satu Thailand restaurant ni. harini hujan pulak all day. sejuk gila :O we ordered seafood tomyam, prawn curry and fish fillet. wuwuwuwuwuu lama tak makan besar macam tadi. kenyang yang amat. alhamdullilah. i dekat sini jarang makan luar sebab it could cost me a lot. baik i guna duit tu beli barang dapur boleh masak untuk seminggu. haha.

Tadi pi car hunting O.o tak ade lah car hunting sangat pon. pi satu tempat je saja nak usha usha kereta. sebab i nak trade in dengan kereta i pakai sekarang. hm still tengah fikir nak ambik kereta apa. nak test drive pon tak boleh tadi sebab hujan. sob sob. papa i datang just for few hours je. sekejap lagi after maghrib  dia nak pi airport balik dah. sepatutnya dia tidur dekat sini satu malam, tapi disebabkan reason tertentu, he couldn't sleep here. me so sad you know :(

But its okay lah at least dia datang jugak visit i walaupun sekejap. i tahu dia pon busy with his works. i'm glad he managed to come here :) dulu masa abang i belajar dekat Jordan pon, every semester, dia akan pi visit. he is such a great daddy i would say ;* plus i pon dah nak balik dah so takkan nak emo pulak kan dia datang sekejap je. i patutnya bersyukur lah kan kan. dia tengah tidur nyenyak sekarang hehe, boleh nampak lah yang dia tersangatlah penat. 

Tadi masa makan dengan my dad, i siap tapau extra bawak balik sebab malas nak masak hewhewhew. then we go and buy cakes sebab i memang teringin sangat nak makan. mama pon ade pass few shawls baru untuk i. kalau ikutkan dia nak pass macam2. haritu my family went to Dubai & Bandung. so mama ada beli something for me. tapi i cakap dekat mama i tak payah pass apa apa since i pon dah nak balik Malaysia. nanti banyak pulak barang nak kena angkut.

Sekejap lagi, lepas hantar my dad i nak tidur kot. mengantuk gila. dengan cuaca sejuk windy je harini lagi lah buat i rasa mengantuk. pagi tadi pulak i bangun awal, tidur just for 5 hours. terjaga sebab mimpi tak best T___T lagipon semalam Pai TheArtSoul slept over dekat my house. dia pon nak bangun awal, nak pi study dekat library katenya :p esok pon i nak start pi library for the whole week. aja aja fighting!!! cehh semangat lebih. so i think that's all for today,

Thank you for reading this entry :)


*Study mode ON* 

5 comments:

NadNod said...

goodluck for your 4 killer papers :D

NURUASHIA said...

wawhhh..ske laa tu...xpe..u can do it dear :)
chaiyok2!!

ceritakamii said...

good luck ! aja aja fighting !

:DD

Maya Amastarz said...

hai..nice one, gud luck k...kitew follow awk, sudi follow la ktew balik..tq

SURIA AMANDA said...

SELAMAT PULANG DIK...SEMOGA BERJAYA,GUD LUCK FOR YOUR EXAM...