Monday, June 18, 2012

Home sweet home :)

Hello! i'm back in Malaysia. safely arrived at the airport around 5.40 in the afternoon semalam. sesampai je my baby dah tunggu dekat arrival area heee happy sangat rasa nak meloncat loncat dekat situ tapi sebab ramai orang hati jelah yang meloncat kegembiraan hahahaha :p then kitorang straight pi Kuala Selangor. i had dinner with Acap's family at Jeram, Kuala Selangor. i feel so blessed. sampai Malaysia terus dapat makan seafood yang sangat lah banyak! :O

Memang kenyang yang teramat lah. lepas tu Acap straight hantar saya pulang ke rumah di Gombak. i had a great time :) today pulak i tak buat ape sangat. the whole morning just lepak dekat rumah je lagipon i tak berapa sihat sebab period pain T___T petang baru keluar jejalan hihi. just got back home, having dinner with family. sembang macam macam benda. best and happy sebab lama dah tak lepak dengan semua mama papa along atiqie and juga my babysister, awfa.

Mama cooked my favourite food which is ayam masak merah. sedapp sangat! :D i akan gunakan sebulan lebih masa cuti ni dengan sebaik baiknya. i'm looking forward to go somewhere this coming weekend with friends and boyfriend. i excited sangat! nak tahu pi mana? kena tunggu i pergi and i dah balik then baru i cerita. and next week pulak i will be going to Sabah with my family. for 4 days and 3 nights. every single weekend i ada activity. isn't that awesome? hihi.

It feels so good to be home. i mean to be back in my own country. even though baru 4 bulan je tak balik Malaysia tapi feeling dia gua nak habaq sampai airport je excited kemain lagi. sikit hari lagi ni mesti akan rasa berat hati nak balik Australia balik. tapi takpelah malehh i nak fikir lagi. sekarang ni i nak enjoy puas puas dulu. makan segala benda yang i dok mengidam selama dekat Australia. esok mama nak beli durian and buat pulut. my favorite you know!

Okay, just a quick update for today. wanna let you guys know that i've safely arrived in Malaysia. hewhewhewhew bajet orang nak tahu sangat je :p nanti i akan update lagi kalau ade cerita yang menarik insyaAllah. sekarang ni pukul 10 dekat Malaysia i dah terasa ngantuk. ape pon tak boleh. sebab pukul 10 sini pukul 12 Australia. memang waktu tidur i pon selalunya. takpela tidur awal boleh bangun awal hehe. take care and thank you for reading this entry!


*Room sweet room*

11 comments:

saharinasaharudin said...

Happy Holiday pretty :D

Shabby said...

omey lappy u.. ade love2 pink.. ;)

Annyss said...

welcome home darla! :D jauh btl dari k.slngr ke gombak. rajin btl bf you. haha

M Fizan said...

forget australia. cuti masa untuk enjoy. haha. cherish the moments. banyak aktiviti tu. must be so much fun. happy holidays! :)

M Fizan said...

forget australia. cuti masa untuk enjoy. haha. cherish the moments. banyak aktiviti tu. must be so much fun. happy holidays! :)

Rann said...

happy holiday dear !! best pegi melancong here and there time cuti oow. :)

nana kamarul said...

yayy yayy awak dah balik. Nanti boleh hangout and main lompat2 atas trampoline. HAHAHAHA!

ainraus said...

you! i ingat you dah habis study. anyway, enjoy your moment in our beloved country. :D

ku-cit said...

selalu gak blk malaysia ehh...dah tak mcm blaja oversea plak..ehehe

zai said...

happy holiday izatie.enjoy your time here..he tak balik kedah ke

si penggemar COKELAT said...

SELAMAY BERHOLIDAY..kami baru je nak star final exam..:(