Friday, January 4, 2013

I'm sorry for the lack of update


Hello :)
It took me so long to update this blog of mine. millions apologize to those who have been waited for my entry (ada ke?). i was so busy for the past few weeks settling down with new life, new home etc. harini baru internet masuk. alhamdullilah so far almost complete dah rumah except dapur je tak siap lagi. insyaAllah by next week settle lah kot everything hihi. tak sabar nak masak untuk hubby. hari2 makan luar, makan dekat rumah my mom or mom-in-law

Another reason i tak update blog ialah disebabkan lack of pictures during my akad nikah and reception. tunggu our photographer kasi soft copy dulu, gambar cantik cantik baru i buat entri panjang pasal wedding i. its a promise!!! :p how's my life so far? i could say it is a bit different from before.another commitment to be hold as a wife, as daughter-in-law, sister in-law, a new person to a big family. i could say that i have never been this happy. its a new life for me!

Ohh its still not to late right to wish happy new year ? HAPPY NEW YEAR EVERYONE :) may 2013 brings you all happiness, joyful, new hopes, and new tidings to everyone. may this year be even better! my resolution? last year resolution is to get married, it happened unexpectedly. alhamdullilah. this year? hehehehehe nak baby boleh? wawawawawawa we're on planning right now. maybe not this year. nak hidup berdua puas2 dulu then baru nak ada baby :p

Maybe in 2 years insyaAllah tapi kalau dah rezeki dapat awal pon i okay jeeeee. i memang nak sangat! geram tengok baby comel omey ommeyyy eeeeee. apa azam baru korang? mari kita mulakan hari baru tahun baru ini dengan benda yang baik baik okay. good luck in reaching your resolution! :) oh nak cakap pasal wedding sikit. i would like to say thanks to those who wish, who came to our ceremony, who gave presents, who pray for us, thanks thanks thanks a lot! 

Our 2 ceremony which is akad nikah and reception went very well. alhamdullilah :)) i'm the happiest person on earth at that time. fyi, majlis resepsi kitorang buat sekali satu majlis sebab rumah pon dekat2 je. agak ramai jugak yang datang haritu. sorry tak sempat nak jumpa semua. penat kenduri ambik masa 3-4 hari jugaklah nak habis. penat yang amat lah sebab mostly banyak benda kitorang buat sendiri. lagi2 part doorgift (most challenging part)

Tapi overall semua okay and berjalan lancar, terima kasih kepada semua yang membantu secara langsung atau tidak langsung. terima kasih kerana menjadikan hari perkahwinan i hari yang paling bersejarah dalam hidup i. thank you! :)) thank you jugak kepada siapa yang kasi baju baby, quite a number jugak. nak i dapat baby cepat ye? haha. okay lah i better stop here. i will write again soon ye. sorry for the lack of update. bear with me ye jangan pi mana2 ;)

Thank you for reading this entry


8 comments:

Citrus Azwa said...

biasalah tu..klau pengantin baru..of cos la lack of time nak hupdate..pernah lalui..btw,hepy weddingday..hihi..
www.garapankenangan.blogspot.com

Shazwani Ramly said...

happy ever after lah kak zatie :) congrats.

baby lydia said...

dear...instgram pe nama..nk following nih..^^

Mira Amirudin said...

At last update jugak zatie :) hehe
Happy new year n enjoy your life with beloved one:))

Mira Amirudin said...

At last update jugak zatie ni.hehe
Happy new year and again, congratulations for your wedding! :)

MEYY UMMIIZZATY said...

Both of you are just tooo sweeetttt please ! Congratulation kak. May Allah bless you both (;

Nana Farhana said...

congratulation si cantik!
semoga berkekalan ke akhir hayat..
happy for u!

Abstract of Life said...

phewww!