Wednesday, November 24, 2010

All about my babysister

Good morning :) *padahal dah pukul 11

I baru je bangun. haha. teruk kan anak dara macam ni? my mom pulak jenis tak kisah memang dia takkan kejut lain lah kalau time zohor tak bangun bangun lagi. hihi. best gila tidur pakai dalam aircond. dah lama sangat tidur without aircond. so tidur pon sampai terlajak. i tidur dengan my babysister dekat bilik dia sebab my room bersepah gila lah so i malas nak kemas lagi ;O

Cakap pasal my babysister, she already has a blog. haha. she's been waiting for me to help her making this blog like ages. i pulak dok tangguh tangguh. so semalam i dengan bermurah hati sebab tak tahu nak buat apa, i tolong lah dia buat blog. hihi. so i nak mintak kerjasama korang lah kalau ada masa terluang singgah her blog and follow her blog. saja nak bagi dia happy sikit.

Dia macam keep bukak blog dia nak tengok sapa follow dia semua. haha. i can see that she is very excited about the blog. just for fun je blog dia tu. yelah baru je 9 tahun. dia teringin nak ada blog since dia tengok i dok update blog letak gambar so she wants to do the same things too. and alang alang dia da ada blog i pon dah daftarkan nuffnang for her under my mom's name. hihi.

Click link below for..


Ingat harini nak pergi buat lesen penuh. haha. but rasanya tak jadi kot harini sebab malas. patutnya kena renew jadi lesen penuh since awal tahun lagi but i dekat dubai kan then i balik that day pon sekejap je. so selama ni i dok bawak kereta pakai lesen P je. sekali ada road block kena tahan sia sia je. haha. so by this week memang kena pergi renew. rajinkan diri anda izatie! haha.

By the way, kepada sesiapa yang unable nak add i dekat facebook can you give me your email and i will add you up straight away. sebab i punya setting for facebook tu 'friends of friends' je boleh add i. so those yang tak ada mutual friend dengan i memang takkan jumpa i dalam facebook and tak boleh nak add i. so if you dont mind just give me your email okay? thank you :)

Have an awesome and a great day everyone.

22 comments:

n a d e a said...

morning. heee ;p
add me ye. my email, emeraldgurlz@yahoo.com

comel dak tu. jap g i follow die ;)

wahida idris said...

zatie, add fb saya jugak leh? hee

wiwiedapooh89@gmail.com

lynn said...

hehe. comel je ayt2 die dlm blog die tuh. btw, ngomong ama die. kakak lynn dah folo die si cute =)

AISHA SAAD said...

fuyohh!
kecik2 dah ada blogg.
konpem besar kang boleh dpt duit ribu riban dr nuff!

hohoh.

cimon said...

lamenye tido...berhibernasi dalam selimut mcm panda ke?

heheh(^v^)

twinkle twinkle said...

waa,,kakak yg baik :)

Izatie said...

Nadea, i dah add you dah babe! ^_^

Wahidah, tak dapat lah add you darling. i xjumpe pon fb you even dah search through email :(

Lynn, haha. okay babe! thanks. nanti i bagitahu dia and suruh die follow u balik okay :)

Aisha, budak zaman sekarang ni. maju! ^_^


Mira. yes baik sangat sangat! haha.

eiffel said...

wala wey!!!maju giler kecik2 dah ada blog!!!aku masa bajar pown xmen blog!!!

lynn said...

u bkan renwe lesen p,tmpoh die stahun ker

Cik Ceri said...

zatie, nk tny skit ni. wlaupun cm sgt ketinggalan zaman, i really dun care! nk tny jugak! haha. cne nk wt psl nuffnang tu eyh? sgtnye tak retiiii~ ;p

nabila faryzza said...

alolorh! comel je. kecikkecik dah nak ada blog sendiri kan. bagus. hehe :)

Izatie said...

Eiffel. haha biasalah budak zaman sekarang lagi maju dari kite. my sister ni facebook pon ade! ^_^

Lynn, i pon tak tahu. i nak buat lesen penuh. kire dari lesen P ke lesen penuh :)

Cik ceri, oh nuffnang tu you bukak je website die and sign up. ade la few details die mintak macam full name, ic number, phone number, address etc. then dah verified you boleh la paste code nuffnang kt blog you. nanti keluar la iklan. from there you boleh earn money ;)

Nabila, itulah pasal! hihi. pengaruh kakak die ni jugak ^_^

Cik Tqah said...

add me dear.. atieshaadriana@yahoo.co.uk

ur sis cute la.. adek i pon same umo adek u :P tp xde blog..

Izatie said...

Hihi. i dah add da you Cik Tqah! :)

Ohh. adek i ni banyak expose dengan internet sgt. sebab tu semua benda dia serba boleh. haha.

nurulfaridah said...

comelnye dye
nk g blog dye skang gak!
^_^

Izatie said...

Hihi. Thanks babe! ^_^

wahida idris said...

alamak, xjumpe ke? ok. nnti i tgok balik fb i. hee

Prinzessin Sara said...

haa..awfa amanie..really nice her name actully..she 9 yers old.wow.dats good for her to ve her own blog.for me; 1 of the advntge is she can gt the good writing especially in english. hmm..to her luvly sister izatie;try to help her. she ve her own potentiol for his writting i guessed it dear ;)

xoxx;sara ;))

Izatie said...

Wahida, aah tak boleh la babe. but nanti i try lagi okay. no worries ^_^

Izatie said...

Sara, yes i agreed darling! :) especially if she's writing in english she can definitely improvise the language. hopefully tak separuh jalan lah! haha. anyway, thanks!

wahida idris said...

zatie, u can add me now. hee (:

Izatie said...

Okay! Dah add :))