Thursday, November 25, 2010

When i was a child

Harini sangat mengecewakan. haha. ayat gelabah je! tak ada lah actually harini i dengan mama plan nak pergi jalan tunku abdul rahman nak pergi usha usha shawl and inner syria. tapi tak jadi sebab my babysister bangun lambat. and my dad pon tak berapa sihat. so terpaksa lah tunda pergi sabtu ni insyaAllah. penat je bangun awal awal pagi! haha. nak tidur balik pon dah tak boleh ;)

So dari tadi i dok selongkar almari buku. saja nak cari album lama lama. then i jumpa album time i kecik kecik. excited gila i! so terus terfikir nak scan nak upload dekat blog and facebook. but malangnya scanner plug tak jumpa. ish spoil betul lah. cari macam orang gila but still tak jumpa. then sebab excited punya pasal i snap pakai camera phone je. tapi gambar tak clear sangat.

*masa raya. please focus on my lips. haha.

*i have no idea what i was wearing at that time ;)

*am i cute? hihi.

*with papa and along.

*i beza dengan abang i setahun je.

Esok nak ikut papa pergi office dia lah nak scan balik semua gambar gambar lama and beli album baru. hihi. for your information, semua gambar yang i upload ni time i dekat St. Andrew, Scotland. my dad buat phd dekat sana. i stay dekat sane more than 4 years jugak lah. so memang banyak gambar time i kecik kecik dekat sana. ni baru sikit. nanti i scan elok elok i post lagi okay?

Btw esok i nak plan nak ikut papa pergi office but naik kereta asing asing kot sebab lepas tu i nak pergi buat lesen penuh pulak dekat JPJ. risau pulak i lesen P i tu dah expired lama dah since march lepas. then malam esok i ada dating dengan cik atikah. dia ajak i makan malam dekat area gombak. dia akan ambik i dekat rumah insyaAllah. i can't wait to see her! rindu sangat! haha.

Thanks for reading this entry! :)

20 comments:

atikah khadir said...

LIKE LIKE LIKE LIKE. hehehe

AISHA SAAD said...

enjoy holiday yaww!
gombak makan kat awe tomyam, sedapp ghilaaa! ohh rindu. hohohhh.

nora said...

baru jumpe blog ni =) best ar, nak folo u leh tak?? senyapppp je tu..meab bleh la tu kan =p

Cik Nathrah said...

dari kcik sampai besar comel tau! i masa kecik tak comel langsung..(bajet skrg comel sikit lah) hahaha..

Izatie said...

Atikah, super duper LIKE! haha.

Aisha, wah kedai awe tu tempat lepak i time sekolah dulu! haha. sekolah i betul2 depan sekolah teknik tu :))

Nora, hihi boleh je! i dah follow your blog dah ^_^

Nathrah, comel la sangat. haha. eleh you mesti lagi comel darling! ;)

rohanazainal said...

so, U tanak kuar makan ngan I?
hahaha..
U sungguh shomel..
I tekanan sk ini..
wuwuwuw..

C.A.R.M.I.L.A said...

dr kecik smp la ke besar nie still comel and cute.... mesti best time2 mcm tu kan....lg2 lau dr kecik dah merantau negara org....

Izatie said...

Rohana, eh boleh je kalau u nak! :) thanks darling! hihi.

Carmilla, thanks babe. time kecik2 xingat ape pon. rugi jugak actually pergi time kecik. haha. kalau besar sikit maybe la boleh ingat ^_^

Marya Hana . said...

u kecik comey , besa pon comey.
i kecik je comey (perasan, kasik can) , bile besa TOYA ! hehe..

Cik Ezy said...

comel je..
hihikk
=)

ika~~ said...

eh2 ade supergirl ats kete kecik lah!
hahaha!
comel gila XD

Elin said...

cute n comey.. :)

Izatie said...

Marya Hana, eh mane ada lah darling. biase je ^_^

Cik ezy. hihi thanks babe! ;)

Ika, aah super girl batman pakai topi tarbus! haha.

Elin, thanks darling. hihi :))

Indah Mulya said...

awww..tgk gamba time kecik2 mmg comel n besh..eheh
1st time kt ur blog..luv d song babe!

Izatie said...

Ohh thanks darling :)

Capone said...

tarbus abdul wahub....peace

afeeqah said...

cutenya time kecik..


p/s: u has been tagged at my latest entry..join contest using all this pic time kecik2 hehe

Izatie said...

Thanks afeeqah!

Okay insyaAllah ill join the contest. thanks sebab tag i! ^_^

Hanida Lavida Moss said...

seronoknya jadi kanak-kanak comel.
i dulu comot hampeh je. haha

Izatie said...

Haha. Eleh ye ke comot? Mesti comel jugak macam sekarang ;)