Monday, November 29, 2010

Mama teruja tengok mamat arab

I'm currently at my room at Nikko Hotel. bertolak dari gombak around 4.30. then pukul 5 macam tu dah sampai hotel check in lepak lepak dalam bilik until maghrib. tunggu mama habis solat maghrib then kami straight ke KLCC. disebabkan kemalasan nak berjalan kaki ke KLCC walaupun jarak dekat je so kitorang naik train from ampang park to klcc station. papa didn't join us sebab busy with conference. atiqie pulak pergi Sg.Wang dengan kawan dia.

So i, mama and awfa je pergi KLCC. makan dekat foodcourt. i and awfa makan mcdonalds. mama pulak makan lamb briyani. tapi mama makan sikit je i yang habiskan. haha. yes i'm a big eater! :) then ada cerita best nak share ni. time makan ada mamat arab sorang ni duduk sebelah meja kitorang tau. then i perasan dia macam keep staring at our table. tapi i buat bodoh jelah. lepas tu i, mama and awfa jalan lah menuju ke escalator. then dia pon follow.

I tak syak lain macam lagi tau. then mama cuit pinggang i then bisik 'mama rasa laki arab tu nak berkenalan dengan kakngah lah'. and then i was like 'huh mama ni memandai je (sambil gelak gelak)'. i memang buat tak tahu sampai turun ground floor. maybe sebab i tak layan tak pandang dia so dia pon stop following us lepas tu dia wave bye bye dekat mama and awfa. mama and awfa pulak yang excited teruja! kelakar je kan? tiada gambar ye sorry. haha.

Nak tengok bilik i tak?

Okay lah esok i update about the conference pulak. malam ni kena tidur awal sikit. esok pagi kena get ready awal breakfast then papa suruh tolong staff dia. lepas conference i nak lari sekejap pergi KLCC lagi nak grab few things. tadi pergi usha usha and survey harga je. hihi. malam esok ada dinner with all papa's staff. then atiqie ajak pergi karoeka dekat ampang park. busy busy! then lusa pulak i pergi sunway lagoon dengan kawan i, pnut and ikha! ;)

Goodnight !

p/s: i terserempak dengan nadia anak NAZA with her husband dekat TOPSHOP tadi. they are very loving couple! hihi.

22 comments:

aishah adnan said...

ade conference ape zatie??if i ade kt kl bole jugak join sebab i amek accounting.

rainbowskittle said...

like like ! alaa kenapa takde gambar boleh jugak nak usha. haha

Queen M said...

hey there! enjoy ur day ^^

fifianggun said...

kita tag awak,,,

cimon said...

pagi td ade 2 Pak Arab dlm LRT asyik tenung lame2 amoi yg berdiri dpn aku...seriess...sian tgk amoi tu da mcm risau jek muka dia

p/s: pandang2-jeling2 udah lerr

Cik Ezy said...

cntek bilik..
=)

Prinzessin Sara said...

wow..really nice dear..r u join for the confrnce dear? what's it?

ika~~ said...

balik australia t jenuhla sit ups ye zatie?
haha

Izatie said...

Aishah, international shariah investment covention :)) cube u try google.

Rainbowskittle, haha taknak lah i snap gambar dia. lagi x pasal2 die perasan nanti ^_^

Queen M, thanks babe! you too ;)

Fifi, thanks for the tagging darling!

Cik Ezy, haha cantik kan? i pon suke jugak rasa xnak balik rumah je. hihi.

Izatie said...

Sara, i join it too! my dad suruh! haha. conference about international shariah investment :))

Ika, itulah pasal. memang kena start pergi gym lah jawabnyee ^_^

Cik Tqah said...

anak naza yang kawen ri2 ke? sgt comel wedding die.. huhu.. besnye zati tido otel..nak join!

Izatie said...

Yup. the one yang kahwin haritu! wedding of the fairytale! ^_^

Munirah said...

bestnye holiday u, ade je bende nak buat :D

Izatie said...

Hihi. Itulah pasal. Nanti balik australia confirm melalak rindu! ;)

asmaroro said...

absolutely love your outfit! and those necklaces are to die for! where'd you get it?

lynn said...

u r so hensem (cute) ^^

Izatie said...

Asma, thanks darling! ;) ohh the necklace i bought from ALDO. time i dekat Dubai dulu. hihi.

Lynn, awww thanks babe! ^_^

norshafinaz bt abd jalil said...

best baca blog awak. btw thnx follow yer :)enjoy your day. :)

Ocha said...

izzatie, i tag u. kalau rajin. buat la k? :) http://zazlinaisyah.blogspot.com/2010/12/my-30-minutes-survey.html

Izatie said...

Norshafinaz, thanks darling! ^_^ you too!


Ocha, ohh thank you for the tagging. insyaAllah i free nanti i buat okay! ;)

NorAzalya said...

bilik itu cntik la. mawu kesitu juge! :)

Tukang Besi said...
This comment has been removed by the author.