Monday, November 29, 2010

Nikko Hotel

Hello readers :)

Just a very short and quick entry for today. malam ni insyaAllah i update. lepas ni nak packing barang sebab i nak balik Wollongong dah. haha. tipu je! i'm gonna stay at Nikko Hotel for 2 nights. papa ambik dua bilik dekat sana since dia ada buat conference dekat Nikko Hotel. papa heret i attend sekali. haha. so conference tu dua hari until rabu but i pergi esok punya je sebab hari rabu i janji nak keluar dengan kawan i. papa cakap nevermind. hihi.

Siapa yang free esok boleh je datang join sekali conference tu. lagipon i sorang sorang je nanti. papa for sure lah dia yang organized conference tu of course dia akan jadi one of the head speaker. mama and adik i confirm lah tak join sebab tak ada kena mengena dengan bidang diorang pon. mama siap api i lagi cakap nanti mama nak pergi shopping dekat KLCC lah Pavilion lah since from both mall dekat gila dekat Nikko Hotel. haha. menyirap je kan? ;O

Kalau ada yang nak join let me know okay. tiada bayaran untuk anda! pergi dengan i dapat free. haha. kalau tak, kena lah bayar kan. so siapa yang belajar bidang finance ke, banking, bab bab marketing management or sama waktu dengan nya boleh lah join sekali. jom lah jom! :) okay lah i think enough for the meantime. nanti insyaAllah i update lagi malam ni. mama dah panggil suruh basuh kereta. anak yang mithali kenalah ikut cakap mama kan? hihi.

Thanks for reading this entry! :)

Quote of the day:

In life, think of the mean people like sand and paper.
they may scratch you and hurt you, but at the end,
you come out smooth and polished and
the mean people is just worn and ugly.

8 comments:

SARAH NADZIRAH said...

Nak join ! nak join ! HAHA
just kidding , now tengah SPM lah
btw , suke gila dengan entry kak zatie :)

nazirafarahinomar said...

hehe, bagusnya anak mak nie ya! :) bestnyeee dah cuti! jeles! haha

Cik Ezy said...

join contest ye..
i ade tag utk u..
=)

http://lemonribena.blogspot.com/2010/11/contest-manisnya-senyuman.html

Izatie said...

Sarah, haha takpe darling. after SPM pergi holiday puas puas okay! :) anyway all the best and good luck for your SPM!

Nazira, thanks babe! hihi.

Cik ezy, okay insyaAllah i free nanti i buat okay. thanks a lot for the tagging! ^_^

annyss said...

i love the quote la zatie!

Prinzessin Sara said...

haaa..wanna join babe!! request ur daddy wat video cnfrnce at dubln plz

Izatie said...

Annyss, thanks darling! :)

Sara, u kat mane now? conference ni until esok je. anyway my dad sekrang dlm prcess open company baru dekat luxembourg. dekat kan dekat dublin? so for sure nanti mesti my dad organize conference dekat sane ^_^

SARAH NADZIRAH said...

oh mesti holiday puas puas punyalah !
ni pun abah dah ajak pergi holiday , padahal exam ade lagi . haha
Oh , thanks sis :)