Wednesday, December 22, 2010

Hot ticket hotlink

Helloooo :)

I tengah fed up gila and tension sangat sebab broadband maxis yang i pakai sekarang ni makin lembab. penat and bersemangat i buat video tutorial pakai shawl tu tapi tak dapat nak upload. huhu. asyik failed je ;O esok nak pergi cc (cyber cafe) lah macam ni. nak merajuk lah dengan broadband. haha. slow gila lah. but sometimes kalau upload gambar or buat benda lain bukan main laju lagi. ikut suka hati dia je nak laju ke lambat.
eee geram betul lah i.

Eh korang i ada benda nak share dengan korang. but maybe benda ni korang dah tahu. but for those yang tak tahu, i nak share something about hot ticket hotlink. kira topup lah but yang ni lain macam sikit. since i pakai benda ni credit i lambat sangat habis. even i message number selain daripada maxis. untung sangat! seriously! adik i lah yang mula mula belikan i hot ticket ni. then bila pakai rasa seronok sangat sebab rasa macam berbaloi sangat.

Beli rm10 lah macam topup biasa. but yang ini rm10 tu boleh call selama 70 minit instead of 30 minit (topup rm10 biasa) and text messaging sebanyak 120. sah selama 7 hari. i memang beli hot ticket je dah tak beli dah topup biasa. plus with dua keping hot ticket kita boleh redeem pizza hut yang small one by adding just rm1! incredible kan? i dah ada empat hot ticket. so lepas ni i boleh la redeem dua pan pizza hut! haha. siapa taknak dapat makan free kan?


Okay my favourite quote for now,


I am single and looking, anyone wanna be found? :)

Bye bye!

11 comments:

.azrina.ahmad. said...

your quote explains why do u have to change ur url :PP

Pqa Mn :) said...

same je cm akak pqa.. hot ticket saje..
xgune topup bese.. hehe
zatie single da ke?
huh..
welcome to my club dear,,
hey,, bley nk jmp? asal xleh add zatie kt fb ek?

falina fleena yusof said...

yeke/?
wah ! bgus lah hot ticket tu.
btw , kite bleh redeem kat mne2 pizza hut ke?

Cik Tqah said...

yer ke zati? i pakai celcom u pack punye.. huhu.. nak abeshkan sampai umo 26 br nak tuka line

amirah said...

Haiii zatie!!

Bila nak balik sini ni??tak aci tau balik mesia lama lama.hehe.. Btw, I had fun reading your activities at home. Buat kak mira rindu Mesia la pulak.haihh..

p/s: I like the quote too but not applicable for me lah. Otherwise I'll keep it posted everywhere. hahaha..jk!!:p

farysa said...

agreed with azrina ahmad

ahmad endo said...

yes!!...tiba2 aku hepi...hehehe

Budak Kuat Nanges said...

wah..jimat nye..celcom xnk buat mcm hot ticket ke..buat la cool ticket :P

Amni said...

dear, thanks tau bagitau ur new link...=)

btw, i guna bil digi... yang family pack.. sangat berbaloi.. hehe... kat sawak ni len maxis susah sikit.. tapi sebenarnya memang sangat setia dengan digi.. eheh.. broadband pon digi...=P

Azzahrah Haris said...

yes yes. mmg berbaloi. even i guna celcom but i promote kt maxis user la. bnyk benefits. yg best siap bleh redeem pizza lagi. mcm i haritu tibai uncle i punya 4 hot ticket. dpt dua personal pan pizza. jadi la kn? hehe tunggu apa lagiiii :)

ika~~ said...

ase nak pi beli gak lah hot ticket ni!hehe
neway, i hope by exchanging url will make u happier my dear.i dulu single setahun and i've to admit that was my happiest moment in my life! so chill! no need to rush my dear :)