Friday, December 24, 2010

Mari ke Bukit Jalil beramai ramai!


Yaw yaw what's up? haha.

Hey i baru balik ni. tadi i pergi mana. cuba teka? haha. i pergi beli ticket final suzuki Malaysia vs Indonesia! semangat kan? sepatutnya nak pergi beli pagi tadi. but as usual siapa tak kenal izatie kan. mana pernah bangun awal? haha. i terjaga around 12 macam tu. tu pon lepas dapat message dari papa, 'how's ticket? dah beli ke?'. haha. yang si anak dara dia ni baru bangun tidur.

Then i bangun terus mandi siap siap semua. makan pon tak sempat tahu tak? i taknak pergi petang sangat takut jalan jem. sambil siap siap mama i suap makan nasi. haha. hambik kau izatie siapa suruh bangun lambat lagi! i call kawan i aqiellah ajak dia teman nasib baik dia free. i ambik qiella dekat uia lepas tu terus menuju ke bukit jalil. alhamdulillah jalan tak jem pon. haha.

Dekat je actually bukit jalil tu. even i tak pernah pergi bukit jalil before ni but i manage to get there very easily. tak sesat mana pon. hihi. lepas parking semua i pergi beli ticket. rm50 punya ticket dah sold out! yang tinggal rm30 je. dah tu je yang tinggal so i rembat jelah. haha. lepas beli ticket i pergi beli jersey malaysia. wah semangat gila kan i? padahal bukan minat bola sangat pon.

Dah beli ticket jersey semua i pulak tetiba terasa lapar gila. so i ajak qiela pergi makan. kitorang main jalan je from bukit jalil tu sekali tembus dekat sunway pyramid. tapi tak makan dekat situ. kitorang makan dekat the curve. makan kenny rogers! tetiba mengidam. yummy! :) lepas habis makan kitorang straight balik ke gombak. i drop qiela dekat rumah nenek dia dekat greenwood.

I tak sabar gila nak tengok match Malaysia vs Indonesia nanti! haha.

Thanks for reading this entry :)

4 comments:

-apis- said...

waaa...semangat ni..nnt sorak kuat2 baru msia boleh menang..hehehe

Nadia H. said...

zatie nk jc gak..hee..

PHIRDOTE said...

go go malaysia..
btw i live at greenwood too ;)

iylia_hamie said...

izatie di tagged untuk award the best follower n jgn luper follow iylia k...
jgn lupe amik award tue kat blog iylia k...
tq