Tuesday, December 21, 2010

This week ain't no good for me

I am not feeling very well today. ya allah seriously pagi tadi i sakit gila kepala sampai berapa kali nak terjatuh. nasib baik tak pengsan or pitam ;O i rasa semua gara gara tak cukup tidur. okay i will make a short brief about apa i buat after i bangun tidur until kepala i start sakit. semalam i tidur agak lambat lah. yelah tidur awal awal tak remaja lah. haha. almost 2 baru i terlelap i rasa.

Lepas itu papa kejut solat subuh. i pon terus bangun. so basically i slept only 4 hours. then lepas dah solat selalunya i tidur balik but harini memang plan taknak tidur balik sebab nak kena hantar mama pergi hospital pulak nanti (dekat shah alam). so i dok online pagi tadi tengok Malaysia Hari Ini then i makan roti with kaya and air pepsi! haha. yes i minum air gas pagi tadi!

So about 10 to 15 minutes lepas tu i dah start terasa pening kepala. i tried to sleep depan televisyen but i can't. setiap kali bukak mata macam dunia tengah berputar. perit gila rasa! i panggil mama. then mama bising bising cakap 'mana tak sakit kepala angin lah tu minum pepsi bla bla'. sumpah nyesal gila minum pepsi pagi tadi. lagi lagi time perut kosong. korang jangan buat macam i okay?

Mama kasi i makan panadol 2 biji lepas tu mama urut kepala i sampai i tertidur. i tidur dari pukul 9 lebih sampai lah pukul 3. bangun dari tidur pon still sakit kepala. sampai lah sekarang. dok bertahan je :( mama pon tak jadi pergi hospital harini sebab i tak sihat. kesian mama! mama tak boleh nak drive sebab baru lepas operation kan. so esok kot baru i bawak mama pergi hospital. huhu.

Another bad news is kitorang tak jadi pergi universal studio sebab my grandpa kena buat second operation this saturday plus mama pon tak sihat sepenuhnya lagi. so papa decide to sell the ticket to my cousin. i pon tak kisah sangat. papa cakap boleh pergi benda tu anytime. am i right? kesian jugak dekat mama kan? nak berjalan pon tak seronok nanti kalau tahu mama still tak sihat.

Last but not least, malam ni kalau i dah tak sakit kepala i nak buat my first video tutorial about cara i pakai shawl. hihi. this video dibuat upon request. i pernah cakap kan kalau ramai request baru i confident sikit nak buat. kalau tak nanti rasa macam syok sendiri je. haha. so wait for my next entry? insyaAllah malam ni or pagi esok. hihi. terima kasih kerana membaca entry ini yaw! :)

3 comments:

farysa said...

u tak jadi pegi universal studio
jom tmn i pegi cari kasut

saidatul noor farhana said...

tcare dear...:)

Cik Tqah said...

take care of ur health yea :)