Thursday, December 16, 2010

I don't need a man

I My girlfriends!

Cepat sambung title i. haha. let me let me sambung for you guys. i don't need a man to make me feel good. cewahh! teka lagu apa? haaa betul betul betul (ayat glamour upin ipin)! lagu pussy cat dolls. one of my favourite songs. i loving it so much. i just can't stop listening to this song. just a very short and quick update before i tidur. rasa incomplete pulak bila tak update blog. haha.

I baru sampai rumah. tadi pergi ambik my papa dekat airport. dia baru balik dari Dubai. sepatutnya dia sampai airport pukul 9 lebih macam tu. but flight delayed pulak. so around 11 macam tu baru sampai. jenuh i menunggu dekat sana. then melepek dekat petronas nearby KLIA until papa call. dekat arrival area sumpah ramai gila orang! mostly ramai baru balik dari buat haji.

Okay actually kan i nak tanya korang tahu tak tempat makan for dinner yang best best? harga reasonable and sedap and kalau boleh area kuala lumpur lah. kalau ada sesapa tahu restoran best best and suitable untuk lepak lepak jugak let me know tau. my girlfriend ajak dinner but kitorang tak ada idea nak makan dekat mana. hihi. sangat gedik kan nak tanya dekat sini? haha.

I think i better stop here. dah almost 2am dah. mata pon dah kuyu. badan pon dah lotih ;O esok nak pergi saloon dengan mama. eee tak sabarnya! hihi. and malam pulak nak pergi swimming! yay! btw, mama nak daftarkan i kelas yoga? yoga? tak adventures langsung kan? haha. sebenarnya mama i suruh teman dia so i tengah fikir lah ni nak join ke tak. dua kali seminggu je. haha.

See you guys in the next entry :)

p/s: i might be changing my URL really soon so be with me okay? i akan bagi notice awal awal (tak boleh bla je nak bagi notice haha) and let you know earlier my new URL before i change it (please don't ask me why ^_^) thank you.

12 comments:

nurul huda said...

mkn steamboat pon best jgk kn utk dinner.. dkt tupai2 ke.. syok.. huhu

Imah Ims said...

zatie! ni ada some suggestion :

1)For western food dekat HR Steakhouse Kg Baru, try their cordon bleu yg sedap, harga pun not bad

2) Chinese-ish food dekat Madam Lim's @ Jusco AU2 Setiawangsa.

3)Nasi lemak or Char koey teow Mali's. Kedai dia ada yg dekat area Danau Kota.

4) Rojak ayam, nasi lemak and indo mee @ BRJ wangsa maju

ni la tempat I selalu lepak dgn my friends. :)

faradeeba said...

tasik idaman dkt bangi lama.
oh, kalo mkn dinner sgt lah romantik.
harga, kite tak tau sbb masa pergi ada org belanja. oke je rasenye.
only suggestion!


hehehe :D

whitelilium said...

try abdullah chan at taman melawati or wangsa maju.

hanabanana said...

kenape nak tukar url? jgn la jgn la. hehe :D

kembatolo™ said...

bagi notis 24 jam ke?
kalo ade surat pekeliling lagi cool.. haha

ika~~ said...

syg, i know its complicated sometimes..
like ur title..chill bebeh!
no man no cry kaan?
ehehe.

adii said...

bigfood at tdi jaya :))

Izatie said...

Nurul Huda, ohh jangan steamboat lagi. haha. rasenya macam everyweek je makan steamboat! anyway, thanks or the suggestion darling! :)

Imah, thanks babe for very useful information. hihi. i pernah dengar jugak HR dekat kampung baru tu. and i rasa macam pernah mkn je dekat sane. haha. btw BRJ tu ape? ^_^

Faradeeba, hihi ala yang romantik kena pergi dengan kekasih hati. pergi dengan kawan2 kena pergi tempat yg rock rock sikit! haha.

Whitelilium, thanks darling for the suggestion! hihi.

Hana, because of certain reason that i think quite personal for me! haha.

Ika, you sangat memahami! hihi. thanks darling ;)

Imah Ims said...

BRJ restaurant tu nama kedai mamak dekat wangsa maju seksyen 2. Its quite famous la sebab ada rojak ayam.and nasi lemak ayam dia pun sedap. :)

Prinzessin Sara said...

great..wow..dear..google lol

farysa said...

kalau steamboat i twu stu tmpt
dkt titiwangsa
if im not mistaken nama restoran nelayan kot
mrh jgk per person lpstu melantak la smpai perut kembong