Monday, December 20, 2010

Its a disaster

I rasa bila tukar URL ni macam berkecamuk everything. i mean people yang follow my blog but with previous URL can't view my blog with new URL automatically. am i right? so macam leceh pulak. i tanya kawan i, she said memang take time orang nak acknowledge URL baru kita. so i nak cakap sorry sangat sebab benda ni macam menyusahkan korang (macam lah orang bace sangat blog i ni haha). i dapat few messages dekat email regarding my new URL. for those reader yang tak ada facebook i, memang tak tahu apa lah :(

So petang ni i nak pergi satu satu blog yang i follow and leave my new link dekat sana. haha. semangat tak? harini pon i tak pergi mana mana. i kena babysit my baby sister sebab mama i pergi operation. ni pon baru bangun. adik i bangun dulu dari babysitter. haha. actually semalam i tak boleh nak tidur. nak dekat pukul 4 baru boleh lelap. tension! entah apesal tiba tiba datang balik masalah insomnia ni. then kena distract dengan my sister pulak. selalu pukul 1 or 2 baru bangun. harini pukul 10 dah kena kejut . zzz ngantuk lagi ;O

Ramai yang dok tanya i kenapa tukar URL blog semua? i pon tak tahu nak jawab macam mana. haha. sebab i rasa macam reason i tukar ni quite personal and i think let me and tuhan je tahu sebab sebenar i tukar. memang i kena tukar URL ni (terpaksa). i have no other choice. so sekarang dah jadi berserabut macam ni i tak boleh nak bising or complain apa apa. haha. sebab it is my decision. my only decision. nobody influenced me to change the URL. or dengan ayat and kata yang mudah, biarlah rahsia (bak kata dato Siti) ;)

I harap you guys keep supporting me and La Dolce Izatie! :)

Sorry for any inconvenience.

7 comments:

teenot said...

still tak boleh la..huhu..patt la xde kat dashboard u update..

saidatul noor farhana said...

at last dpt jugak tgok...
ingt kn knapa x blh open ur blog using previous url...
nsb baik open ur FB so dpt url baru..:)

. perempuan sewel . said...

hah ! tahu x pe! ssah gak nk cari ur new url. haha. nsb baik u follow i. sng sket ! nway, best ur blog si cantik n si manis. :)

Elin said...

hihihi..betul la..nasib baik akak da tulis siap2 url yg zati bagi ari tu...

dpt tgk adik manisss ni..hehe.

shah noor said...

hiiiii......
akhrnya jmpk gak blog awk......
huhuhuhu

YAYA said...

patutlah x dapat tgk update. but finally i found ur blog. hehe :)

Nadia H. said...

ptutlah..nsib dh link kan blog u..hee..