Sunday, December 19, 2010

Universal Studio, Singapore



Atok nenek i datang rumah i minggu ni. so harini tak keluar pergi mana mana pon. atok i ada operations sebab sekarang ni dia mengidap sakit cancer. hopefully after operation nanti kesihatan dia akan jadi better. mama pon ada operation jugak esok. mama i sakit pinggang dah lama dah. i harap sangat semua nya berjalan dengan lancar and mama akan jadi lebih sihat. amin.

Semalam, i met my girlfriends! i am so happy! especially dapat jumpa my best friend, ili yang dah lama tak jumpa. najad, qiela, ili and i pergi lepak dekat old town white coffee dekat melati utama je then baru pergi makan dekat kunang kunang. both dekat area gombak. i kena balik awal before maghrib. even others pon ada hal lain jugak malam tu. thats why lokasi lepak di gombak je.

InsyaAllah hari rabu ni i pergi bercuti dengan family ke Johor and Singapore! tak sabar sangat! i dok cakap pasal Universal Studio. then papa terus google about universal studio and book ticket semua terus. kitorang memang plan nak pergi Johor so universal studio ni just came out so sudden. kira road trip lah from KL to Johor to Singapore. so tak naik kapal terbang pon. haha.

I dengan girlfriend i pulak plan nak pergi bercuti dua hari satu malam dekat mana mana so maybe paling sempoi pergi Port Dickson je. but still tak confirm lagi. but hopefully jadi lah before i kena balik Wollongong 10 January nanti! :( taknak balik boleh tak? tapi the good news is my family pon maybe pindah wollongong jugak awal february. depa saja nak duduk sana sekali. hihi.

By the way, i would like to say sorry to fatin and the rest sebab tak dapat nak keluar today. ada macam macam hal pulak harini. plus my grandpa and grandma datang. i'll make it up for you guys next time okay? i promise :) okay lah i nak mandi mama i dah bising. haha. sekarang dah pukul dua petang. haha. have a great weekend everyone! and thanks for reading this entry.

p/s: URL dah tukar! :)

6 comments:

sekuk tawa said...

tarok gmbr bebanyak le ek pas balik umah ti

tqa said...

seronot nye. nk pegi jgk US tu! wuwu

ha'ah. sbb click link kat blog i, x keluar dah blog rimau pink ni.. hehe nasib baek ingat url baru. tehee! :)

natasha MDG said...

izatie, i have to follow back your blog sbb awk tukar url. : )

lula said...

jgn nlupe ole-ole from johor n singapore.. =)

FINA said...

huhu..susah jugak bila zatie dah change url blog..td carik x jumpa.. -_-"

SARAH NADZIRAH said...

Oh Universal Studio ? kak Yazmin pun pergi khamis ini , but stay kat Johor . Hopefully , dapat jumpa ! hahaha . Have a nice trip :)