Sunday, December 5, 2010

Taman layang layang

Hey i baru balik dari taman layang layang! first time lah pergi sana. itupun setelah dipujuk oleh my baby sister. i ni tak berapa suka sangat activity outdoor. memang dari sekolah i bukan seorang yang aktif dalam semua activity di luar. fyi, i memang tak pernah masuk pon acara ape apepon time sukan. haha. so tadi pergi taman layang layang pon selepas dipaksa. at last pergi jugak just nak bagi support dekat adik i sorang tu, awfa amanie. hihi.

I dah agak dah ramai gila orang harini. yelah ahad kan? papa and mama i pon ikut sekali. papa parked the car about 500 meter jugak lah from taman layang layang punya entrance. so terpaksa lah berjalan agak jauh jugak lah. but bak kata papa 'its a good exercise!' haha. sesampai sana pergi pilih layang layang dulu. beli satu je for awfa! then i pulak kerja mencari makanan untuk dikunyah. haha. i beli keropok lekor and kuih muih sikit. yummy!

*papa pergi ambik buah kelapa yang dah masak. banyak gile buah kelapa yang dah masak dekat rumah i! hihi.

*do you see any human creature in this picture? haha.

Main layang layang sekejap je dalam sejam sebab layang layang takmau naik. haha. okay lah layan gambar je boleh kan? tak boleh nak bebel panjang panjang. ada sedara mara pulak datang. so kena la tolong mama masak and melayan semua. i akan update lagi okay nanti? hubby, malam ni online around 12.30 or 1 tempat awak tau. jangan tido lagi macam petang tadi. kalau tak, baby nak merajuk sampai bila bila! haha. thank you for reading this entry :)

13 comments:

HonEyBuNNy said...

ila pun suka main layang2 kt taman layang2...hehehhe

hanabanana said...

hehe comel :')

fifianggun said...

waahhhh,,,seronoknye

haneyzatul.amira.amran said...

sronoknye!

Izatie said...

Ila, ye ke? hihi. tadi i baru first time. agak amazed la sebab ramai orang. meriah! ^_^

Hana, thanks darling! ;)

Fifi, haneyzatul, seronok memang seronok tapi penat sangat kena lari sana sini! haha.

Gda Majidah said...

ur babysister pun ada sekuar pink macam i :P

Izatie said...

Haha. i know Gda! the one yang u pakai masuk magazine Yezz tu kan! i sukeee gile you punye! ;) anyway, adik i memang gila legging! hihi.

sekuk tawa said...

lame da x maenn layang2..menggamit memori tol

nora said...

eee dh lama tak main layang2 kat taman layang2

Cik Ezy said...

xprnh maen kayang2 pon...
xreti lgsg nk maen..
haha

lynn said...

u dgn hatim ni slalu je sweet like candy. dengki tau ^^

Izatie said...

Nora, pergilah darling. but cuti sekolah ni memang ramai gile orang! hihi.

Cik ezy, haha main layang layang xperlukan still. biar dia terbang then kite pegang je tali tu ^_^

Lynn, eleh die ngn mr.pooh die lagi sweet like cotton candy! haha.

sasa said...

sasa pun selalu g maen layang2 kat situ..heheh...tp kadang2 layang2 tak mao naek n selalu sangkut dekat layang2 org..eeehe..n angin kuat hari sabtu n ahad je