Saturday, January 8, 2011

3 minggu lagi dekat Malaysia :(

Papa dah booked ticket balik Wollongong dah for me and my family. huhu. takmau balik Wollongong boleh tak? takmau takmau :( nasib baik lah mama papa semua ikut i sekali pergi sana. kalau tak confirm berat sangat hati nak tinggalkan malaysia. lepas ni tak sure lagi balik malaysia bila. i am so gonna miss malaysia as well as my friends! alaa taknak balik taknak balik sangat!

Okay enough dengan cerita balik aussie. lets get back into reality. haha. since i ada masa yang sangat sangat suntuk. so i am gonna spend my time wisely! ecececey. haha. i mean i nak gunakan masa sepenuhnya buat semua benda yang i nak. haha. i baru balik dari dinner dengan my two bestie, ili eleina and farhatun najad. both of them adalah kawan susah senang dunia akhirat lah.

Tadi petang i papa i pergi KLIA, after that i straight balik rumah. then ili pon dah sampai depan rumah i. so kitorang terus gerak. mula mula ambik najad dekat uia lepas tu straight ke tempat makan. plan nak makan dekat K Club tapi tutup pulak tempat makan dia since ada function wedding ape entah dekat situ. haish. then we end up makan dekat kedai biasa je dekat area my house.

I really had a great time with ili eleina and najad tadi, even though kitorang lepak makan makan je. but rasa best gila! sebab dapat borak borak gossip gossip kutuk kutuk orang! haha. memang gelak tak ingat dunia jugak lah tadi. haha. thank you ili and najad for everything! i love you both more than a lot! fyi, i kenal diorang ni since i dekat uia nilai lagi which was 2 years ago.

Papa wont be around (at home) about two weeks! lama gila okay. dia pergi Dubai, Libya, Bahrain and Luxembourg. jarang jugak dia pergi lama lama macam ni. selalu paling lama pon 4,5 hari je. ish kira lepas dia balik nanti stay msia for a week pastu gerak pergi aussie pulak. kesian gila kat papa pergi sana sini. he is such a workaholic! :( he even said, KLIA is my second home! haha.

I will stop here. thanks for reading this entry :)


I love love love Akim! Opps i mean this song! Haha.

2 comments:

Nadia H. said...

jangannnnn..akim i punya..haha...

zOeY zAu YaH said...

best kan lepak dgn kwn.
hai im your new follower.
zoeyzauyah.blogspot.com