Monday, January 10, 2011

Busy busy busy

I miss blogging. i really do :( sekarang ni macam jarang sangat update. cerita pon tarak nak share. oh my life is getting bored. help me! haha. okay saja je nak mengelabah sekejap. actually internet dekat rumah i ni agak slow and perlahan. so semangat nak update kureng sikit. plus nak upload gambar memang berjam la. nanti balik aussie insyaAllah i update hari hari. internet pon pantas macam kilat! kahkah. i rase first week i sampai sana mesti hari hari i tulis 'rindu malaysia', 'nak balik malaysia!' and seangkatan dengannya. haha.

Hey korang tengok AJL 25 tak semalam? btw semalam i pergi mid valley dengan kawan i. nak tahu siapa? haha. biarlah rahsia. okay i sampai rumah tepat pukul 8.50 malam. salin baju semua then terus mengadap tv! semangat gila nak tengok. last year punya i tengok dekat youtube je sebab time tu i dekat Dubai. so tahun ni memang lepas giyan lah. i semangat nak tengok shahir je actually. che ahmad hoi hoi hoi! :) tapi persembahan shahir semalam tak best langsung! macam takde semangat je nak nyanyi. ish benci gila! haha.

But semalam i dah jatuh cinta dengan faizal tahir! performance dia time lagu hanyut tu pergh best gila okay! i! i macam terkejut sangat time tengok dia jatuh dalam air tu. then boleh bangun balik pastu sambung nyanyi! still vocal maintain! tapi apesal entah ana rafali tu boleh memang? macam tak layak je? haha. jahat gila i! but seriously i rasa macam tak patut je dia jadi juara. no 2 or 3 boleh terima lagi. aish semua salah juri ni! haha. btw i rasa performance Dato Siti penyelamat AJL. haha. kalau dia takde, AJL confirm bosan! ;)

Okay i nak tanya mana nak beli HOT TICKET eh? memang dah takde ke? huhu. jenuh tau i mencari topup tu. semalam terpaksa jugak beli topup hotlink biasa. then guess what happened? i tak sempat guna lagi bila check balance tinggal rm0.00! apekah? kenapa eh jadi macam tu? seriously tension gila i! nak kata pakai internet tak pakai pon. so selagi tak jumpa hot ticket memang i takkan topup. hahaha. i nak call ke mesej semua i pakai fon mama je. lagipon i nak balik aussie dah pon. lagi 3 minggu je lagi :( hukhuk taknak balik!

I nak tidur dah. i will update soon! insyaAllah.

Selamat malam semua! :)

Quote of the day;

Lets flip a coin, heads you're mine, tails i'm yours

3 comments:

kembatolo™ said...

tak habes2 hot tiket..
nanti ah nak bagi satu lori.. oke?

hahahaha.

saNah said...

nice 2 know u

rainbowskittle said...

betul ! performance siti memang penyelamat AJL. mantaap kan.