Monday, January 17, 2011

BBQ





I baru balik dari my dad's office. i kerja part time dekat sana jadi coffee maker. kahkah. okay tipu sangat lah tu. ade benda sikit kena settle tadi. so papa i mintak pergi office dia since he's not currently in malaysia right now. i bangun pagi tadi around 6.45 pagi. subuh pon dah lewat. teruk betul! semua gara gara tidur lambat semalam. almost 3 pagi baru tido. nak tahu tak semalam i buat apa? jeng jeng jeng cuba teka! siapa menang dapat sekupang? haha.

As i told you in my previous entry, i ada buat bbq sikit untuk kawan kawan uia i. kira kawan sehidup semati la. haha. event started right after maghrib. tapi ili, najad and farah datang awal. biasalah tetamu kehormat kan. nasib baik ade depa semua yang rajin sangat menolong. agak rush la semalam nak get ready barang untuk bbq semua. but alhamdullilah the event was awesome and great! i really had fun! and i am really sure diorang pon enjoy jugak! :)

Thank you semua yang datang semalam. nak sebut nama sorang sorang ke? tak perlu kot. haha. but seriously terima kasih sangat sangat sudi datang :) semalam event habis around 12 lebih. semua kawan kawan uia i masuk uia lambat. kesian diorang. haha. lepas semua dah balik, i clear kan barang barang depan rumah, basuh pinggan sikit then terus naik bilik sebab excited nak masukkan gambar dalam laptop. haha. even though penat gila,

Tapi sumpah best sangat!

Layan gambar jelah okay? more pictures on facebook :)

5 comments:

kembatolo™ said...

huiyo!!~
nasib baik dah hantar wakil..
hahaha =P

saidatul noor farhana said...

waaa...
nmpk happening gle...
:)

/Dayah/nurul/dayak said...

ouh bestnya. hepi bbq. pic keempt tu mesin apa ea T_Y

Makbed said...

anda ditag..

http://blekros.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

░♥si lampu neon♥░ said...

alaaa beshh nye !!



Check it out Entri Paling Best !
# Buat Banner Flash Dengan Adobe Flash CS3 !#
# # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
# Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#