Tuesday, January 18, 2011

Lets make it short and simple

Entri ini ditulis dengan penuh rasa ikhlas dan jujur. entri ini maybe akan buat anda rasa nak termuntah or maybe akan buat orang tersenyum termasuklah diri i sendiri. haha. okay mengelabah je kan cik izzatie ni? i tak tahu lah tulis apa actually. catchy tak i punya statement dekat atas tu? haha. papaku pulang ke malaysia harini. mama pergi ambik papa dekat airport. i tak follow sekali sebab tetiba i rasa macam tak sedap badan. macam nak start flu and demam pulak. berjangkit dekat sape la ni? haaa you lah! semua salah you! haha.

Lagi 10 hari je lagi nak balik wollongong. ya allah sumpah i rasa macam berat gila hati nak balik sana. kalau dah sampai sana pon tapi hati, jiwa lara tertinggal dekat malaysia macam mana? haha. i harap sangat tiba tiba papa i cakap 'kita tak jadi balik aussie 28 january ni' wah! memang i buat sujud syukur terus lah. kahkahkah. but i don't think it's gonna happen. semalam i baru enrolled 4 subjects for next semester. class start on 1 March! memang melepek jelah i dekat rumah nanti. nasib baik family i follow sekali balik wollongong nanti.

Esok pagi before subuh lagi i kena pergi hantar mama pergi Kota Kemuning. kira teman mama i lah. mama ade operation esok. kali yang ke tiga. selalu papa yang teman tapi papa pon baru sampai malaysia tengah malam ni confirm esok dia tak larat nak bangun. so sebagai seorang anak yang solehah i pon volunteerkan diri untuk teman mama. hihi. even though mama cakap dia boleh pergi sana sendiri. ish tak sampai hati pulak i. nanti lepas operation dia nak kena drive pulak balik gombak kan. memang sangat bahaya lah. huhu.

p/s: doakan semuanya berjalan dengan lancar okay. amin

I have a confession to make, hihi. i started to like this one great guy. actually we have known each other since i was in secondary school. but we're not in the same school. tapi baru jumpa balik recently. long story but i'll make it short. dia sangat baik dan kelakar, suka gelak, suka hisap rokok, makan banyak, suka menyanyi even suara tak sedap haha, sangat ego, kadang kadang malu tak bertempat, suka minum teh tarik, mempunyai senyuman yang menarik, suka bagi harapan palsu, kacak, eh eh banyak lah lagi kalau nak describe.

But i do really like him :)

So lets make it short and simple,

I love you .

7 comments:

faiqah said...

pheeeewwwwiitttt~~~~
hehehe....

lula said...

gud luck wth hensom boy izzatie =D

kembatolo™ said...

erk?
lalalala~

saidatul noor farhana said...

likey2,,,..:)

sasa said...

dear..mama u sakit ke??jge mama leklok yer..hehe..and jgn demam2 la..hehehe..

teenot said...

wah2! sweetnye darling..semoga berkekalan..doa byk2 semoga jodoh dipanjangkan..happy for you dear..

doakan yg terbaik for your mum too..=)

~ shana ~ said...

wah!
i'm hepi 4 u... :)
take care .. ^^