Friday, January 14, 2011

Entry bosan saja.

Yow blogger blogger and pembaca sekalian! haha. lagi 14 hari i nak kena tinggalkan negara tercinta. tsk tsk sedih sangat rasanya. i harap sangat masa berhenti dengan tiba tiba. jeng jeng! haha. unfortunately i can't do that and i definitely need to go back to aussie whether i like it or not. i ada responsibility as a student. nak kena habiskan belajar selama dua tahun lagi. yelah balik ke malaysia bila bila pon boleh. ye dak? dua tahun tak lama pon. yes i admit ni semua ayat nak sedapkan hati perasaan jiwa dan lara lah. kahkahkah.

Actually i tengah sakit perut ni, kena gastrik. tapi dok menahan sakit jelah sekarang. sebab taknak fikir sangat pasal perut ni, i pon update lah blog ni. ceh padahal i tulis pasal sakit perut ni for sure lah ingat balik kan? haha. i dah cakap ni entri bosan je. kesian korang kena baca pulak. tadi bangun pon dah matahari tegak atas kepala. hantar adik pergi solat jumaat pastu teman mama pergi lunch and beli barang dapur dekat giant. petang tadi pulak i tolong mama bersihkan luar rumah. rajin tak i? ada ciri ciri isteri idaman lelaki tak? haha.

Hari ahad ni i ada buat makan makan sikit BBQ untuk kawan kawan uia i and kawan 'special' i. hahaha. nama dia maple bukan nama sebenar! hihi. gedik je nak bagitahu dekat sini kan? takdelah dia kawan baik i jelah. takde papepon ;) so menu for that day will be, ayam bakar, daging bakar, satay bakar, pizza, mama maybe nak buat nasi tomato or minyak, chocolate fountain with marshmallow and strawberry. yummy! i tak ajak ramai pon. so i tak sabar gila tunggu ahad ni! tadi pon pergi beli barang for bbq jugak dengan mama.

Esok apa eh nak buat? i rasa nak duduk rumah je. kemas rumah kemas bilik! haha. nak start packing barang balik aussie sikit sikit. nanti last minute kelam kabut pulak. i boleh bawak barang sebanyak 30kg! datang la hantar i. hihi. i naik air asia from LCCT to gold coast. then transit few hours dekat sana baru heading to sydney by jetstar. harga ticket malaysia airline direct flight mahal gila wey! one way pon starting price rm5k! i terkejut gila! selalu pon normal price pergi balik rm3k plus je. so that's why papa belikan ticket air asia.

Okay enough said, thanks for reading this entry! :)

p/s: if someone has something bad to say about you, its probably because they have nothing good to say about themselves.

4 comments:

saidatul noor farhana said...

waaaa...
best nye ader bbq...
ske bce ur blog....
tcare urself at aussie....:)

kembatolo™ said...

eh, takde pon? hahahaha

hanabanana said...

if someone has something bad to say about you, its probably because they have nothing good to say about themselves.

i suka quote ni! hehe

farysa said...

zatieeeeeee
sorry babe
bil i kne barred
since i dh deactivated my fb
xtwu cm mne nk gtau u
i free gilaaaaa tonight
haha