Wednesday, January 12, 2011

I am so tired

Salam semua pembaca La Dolce Izatie :) *ceh tetibe jadi baik malam ni. haha. i tak boleh nak tidur sebenarnya plus tangan macam gatal gila pulak nak suruh update blog malam ni jugak. i nak update sejak dua jam lepas lagi tapi gambar tak terupload pon. sumpah stress pakai berukband ni. lembab gila! marah ni marah. haha. then bila i ternampak satu gambar dah berjaya diupload so hati pon senang and gumbira nak update! haha. i saja nak cerita pasal apa i buat harini. i tahu i share benda yang tak bermanfaat langung. tapi nak buat macam mana. blog i ni dari dulu sampai sekarang macam ni. kahkahkah.

Pagi sampai petang as usual i jadi driver yang comel tanpa gaji. wah perlu ke letak perkataan comel? pergi sana sini hantar mama, ambik mama, hantar adik ambik adik. memang kaki atas pedal minyak jelah harini. then lepas maghrib tadi i pergi uia, ada sport carnival. kawan kawan karibku ada match volleyball. so i sebagai kawan yang baik dengan semangatnya siap pakai jersi malaysia pergi lah sokong! haha. jadi cheerleader sekejap tadi. haha. even though hujan turun agak lebat tapi semangat depa semua main volleyball memang mengagumkan. asal ayat i cam pelik eh? haha. okay just ignore it.

Then lepas match dah habis, i pon balik rumah! eh wait i jumpa kawan i, ili sekejap tadi. rindu! haha. actually she came all the way from nilai sebab nak datang sorak for najad punya volleyball team. tapi disebabkan traffic jam yang tak dapat nak dielakkan, ili sampai lambat. tak sempat pon nak tengok match tu. so i decide nak jumpa ili sekejap since yang lain dah penat nak melepak. kesian pulak dia datang jauh jauh kan? jumpa dia dekat area rumah i je. dalam 10-15 minutes borak borak then i pon mintak diri pulang ke rumah. haha. asal eh ayat i cam skema semacam? ni ke akibat bangun pukul 6 pagi?

Esok i nak merehatkan diri dekat rumah. tolonglah izatie duduk diam diam dekat rumah! haha. rasa macam nak demam je. tadi pon kena hujan! hati pon tengah gundah gulana sekarang. ecececey gedik gila. haha. umm i tetiba teringin nak makan cendol. dapat cendol malam malam camni terbaik gak kan? okay i dah start mengarut. mengantuk gila ni! eh btw jom ramai ramai tengok cite KHURAFAT 13 jan ni? macam menarik je? haha. i better stop here. i pon dah takde modal nak tulis apa. i akan update lagi esok insyaAllah kalau ada cerita menarik. terima kasih kerana membaca entri yang bosan ini :)

3 comments:

kembatolo™ said...

uik~
tak tdo ke? haha

kay yea said...

volleyball besh kn? :D

syamimi fatin said...

kwn2 sy pun ajk tgk khurafat. mcm takut je... dhla penakut sy ni haha

lama xdtg sini... maybe sbb u tukar ur url kot... ni pun trjumpa blik dri blog org len