Monday, January 31, 2011

Malam yang bosan

Hey i update lagi harini! :)

Ini semua penangan bosan and tak tahu nak buat apa. haha. dok mengadap laptop je kerja i. tadi pagi i bangun around 10. as usual jadi driver papa i lah. mula mula pergi bank bukak account untuk mama. lepas tu pergi sekolah awfa for registeration. everything went very well alhamdullilah and esok dia dah start sekolah after 6 bulan tak sekolah! haha. lama gila kan? kalau i lah dah beku dah otak nak start belajar balik. she's gonna be in grade four this year :)

Then i pergi RTA (road, transport and authorities), beli barang sekolah awfa, shopping barang dapur, pusing satu wollongong cari house for lease. until pukul 7 macam tu baru balik rumah. i dah la tak berapa sihat so rasa lomah je badan eden ni. haha. okay apa motif tiba tiba cakap minang pon tak tahu lah? haha. esok pagi kena bangun awal hantar adik i pergi sekolah, ada inspection for few houses. so many things to be settled within a very limited time.

I don't know when can i get a very good rest :(

Btw, i tak sabar sangat nak tunggu kedatangan student baru malaysia datang around middle of february ni. especially student perempuan. i desperately need a friend! haha. rumah i yang i duduk sekarang i akan pass dekat student malaysia yang baru since i will be moving into another house which is more convenience for family. rumah sekarang ni kecik sangat. yelah satu bilik je kan. sekarang ni pon i tengok macam tongkang pecah je! haha. bersepah gila!

Something and someone really makes my day today! hihi. i happy sangat and seriously i just can't stop smiling. thank you for making my life cheerful. you know who you are! mesti korang tertanya tanya kan pasal siapakah and apakah yang i dok bebel sekarang ni kan? haha. let it be secret for the meantime. when its time, i promise i akan share dengan korang semua :) haha. okay lah i nak dinner ni dengan family i. thank you so much for reading this entry!

*credit to Atiqie.

If you love someone more than anything,
then distance only matters to the mind, not to the heart.

4 comments:

~ shana ~ said...

love that quote.. :)
take care zatie..

Cik Tqah said...

hoho.. jadik driver ye zati..anyway take care ea :)

fatynadia said...

hai ! lawanya gambaq2 awak ni hehe

fatynadia said...

u tinggal kat mana? study mana?