Friday, February 18, 2011

Bulli lookoutpoint

Salam semua pembaca. anda apa khabar? saya alhamdulilah sihat. rasa macam terlebih sihat pon ada jugak. haha. i dekat rumah lama lah macam biasa internet entah masuk bila entah dekat rumah baru i tu. janji minggu ni then dah lajak next week. next week kalau tak ada jugak. confirm i saman! haha. ceh poyo je kan? semalam actually i nak update tau tapi time online semalam macam macam benda lain pulak i buat. haha. so tak sempat nak update.

I think today is the most exhausting day ever! ;O serious penat tahap gaban. dah lah cuaca harini agak panas tau. lagi lah menambah nambah rasa penat. i bangun pagi tadi pukul 9. sepatutnya awal lagi tapi adik i taknak pergi sekolah pulak. so boleh la tido lama sikit. padahal beza tak sampai sejam pon. akhirnya kena bangun jugak sebab nak siap siap ambik papa dekat airport. papa sampai around 11 macam tu. so pukul 10 kitorang semua gerak dari wollongong.

Lepas dah ambik papa, kitorang round round sydney sekejap. but tak keluar kereta je. just cuci mata je. bukan cuci mata tengok laki hot tampan kacak bergaya tau hahaha saja je bawak mama and adik adik tengok bandar sydney. lepas tu kitorang terus gerak balik wollongong. papa pon penat sebab semalam pagi flight from dubai to kuala lumpur. pastu balik gombak sekejap few hours then pergi airport balik untuk catch flight to sydney malam semalam. hurm.

Sebelum sampai wollongong, kitorang singgah dekat Bulli lookoutpoint. mama ajak picnic dekat situ. mama dah siap bawak nasi semua lah. lepak situ dalam one hour tangkap tangkap gambar then terus balik wollongong. penat gila drive harini. lepas dah sampai rumah solat semua, keluar pulak angkat barang (final round) dekat rumah lama. hantar adik i pergi rumah sewa baru dia and here i am. online while waiting for new malaysian students to arrive! haha.

Thanks for reading this entry yaw! :)

6 comments:

Nisa Adnan said...

wahhh bestnya kt ovrseas :)

kembatolo™ said...

dorang sampai kol bape?

iszieylyanziy said...

wah,bestnyeeee :)

hardy boy said...

Nice blog & good info. saya singgah & follow awak.hehehe Glad if you can follow me back(^_^)...

amier azrul alias said...

adoi,.
ble la nk jejak oversea nih.
haha

rohanazainal said...

sangat besh.....hehehe.. :p, jeles hokay.. wakyu!

izatie, blog U still private lagikah? susa I na tgk new POST u darl..