Wednesday, February 23, 2011

O-Week UOW


Hello. its been a while kan i tak update blog i ni. saya rindu blog saya! haha. just a very short and quick update untuk harini. i online dekat rumah lama i ni. terpaksa jugak datang online dekat sini sebab nak kena enrolled tutorial. so ambik kesempatan ni nak update blog sekali. internet will be available dekat rumah baru i next week 28 feb. they took 2 weeks to process. lama gila kan?

Minggu ni i busy gila dengan orentation week. malaysian bukak satu booth starting yesterday sampai la esok. harini lah paling best sebab harini baru kitorang prepared everything. semalam agak kelam kelibut lah sebab tak banyak barang nak display. then we decide to go to sydney petang semalam. we went to tourism malaysia nak ambik brochures, poster and macam macam lah.

I better stop here. i nak layan orang yang tersayang sat. you know who you are. hahaha. dah lama tak online ni so nak lepas rindu puas puas. eh perlu ke? ;p malam ni nak kena tolong mama buat kuih untuk esok. esok nak kena bangun awal. tak sabar nak start kelas next week! dah bosan gila duduk dekat rumah ni. haha. berat pon makin bertambah ;O i will update soon insyaAllah!

Terima kasih kerana membaca entri ini :)

3 comments:

kembatolo™ said...

akhirnya..
update pon.hehe ;P

kembatolo™ said...

lupa nak tulis tadi,

ayu je pakai baju kurung.
ahaha ^^,

BUJANG SUSAH said...

cutenya tuan rumah ni..