Wednesday, February 16, 2011

Mengidam

Harini memang banyak betul benda i mengidam. mengidam in terms of makanan lah. rindu betul lah dekat malaysia. teringin nak makan keropok lekor, ikan keli, apam balik, tau fu fa, murtabak, roti canai, nasi lemak, macam macam lah lagi kalau i buat list confirmed sampai esok tak habis. ada lah certain makanan yang my mom boleh buat tapi bahan kadang kadang tak complete so tak dapat lah nak buat. telan air liur jelah kan? haha. sadis gila.

Selain dari mengidam, i rindu dekat kawan kawan i jugak. rindu sangat sangat! i rindu ili eleina, farhatun najad, aqiellah, farzana, farayuni, syafinaz, and norzulaikha. haha hambek nama penuh i letak without nama ayah diorang la tapi. i rindu nak borak borak gossip gossip lepak lepak dengan diorang. perlu ke ulang dua kali perkataan tu? haha. entahlah but seriously i miss you guys so badly. and 'you' too! argh nak balik malaysia sangat sangat! nak nak! :(



Okay done with emotional part. haha. i baru set timetable untuk next semester i. tapi tak confirm lagi lah. but mostly kelas yang i choose semua 11.30 am onwards. memang tak ada kelas pagi. haha. reason? i takut nanti susah nak bangun pagi je. since lately ni i jadi sleepyhead yang memang kaki tidur je 24/7. pantang baring je confirm terlelap. teruk kan? sampai satu tahap semalam i tidur bangun bangun je headache. haha. terlebih tidur sangat kot.

I baru lepas kemas rumah lama i ni. weekend ni student malaysia baru nak sampai sini dah. alhamdullilah semua barang dah angkut. settled! mama pon datang tolong tadi. kalau harapkan i memang tak siap sampai sudah lah. haha. thank you mama :) i baru je hantar mama dulu balik rumah baru sebab i nak stay rumah lama ni nak online. haha. mama tahu kalau anak dia ni online memang lama. so mama nak balik dulu la masak dinner, solat semua. haha.

Tadi i received a call from TPG kira agent dari internet yang i guna sekarang lah. dia cakap ada masalah sikit nak transfer line bla bla black sheep. kena buat payment semua dulu. padahal selama ni die deduct from account bank i je. then dia cakap by next week baru dapat transfer line semua. shoot! geram gila i -.- so i macam nak beli temporary broadband kot. sebab nanti student baru dah masuk rumah i ni, takkan i nak datang sini online lagi. haha. ye dak?

p/s: if you were a sandwich at McDonalds, you'd be the McCharming

6 comments:

niesz said...

bnyk nyer terigin tu..hehe..niesz terigin nk mkn cendol la..ehe..

fArhAnA said...

boleh je kak zati nk dtg umah 2 on9. nnt akk bw kami jalan2 tau! ;))

Nadia Eden said...

hahah org malaysia dekat malaysia selalu nak tinggal oversea.. tapi org malaysia dekat oversea selalu nak balik malaysia kan?

♥e'in♥ said...

alahai.. ciannye die.. kerinduan ye.. =)

kembatolo™ said...

ai.. kuang asam punye internet..hahaha

ejulz said...

member sy ngidam pisang goreng arini.. haHa