Monday, February 28, 2011

Carrington falls


Hello fellow mellow yellow marshmellow okay whatever. haha. i'm back people! do you guys miss me? its been a week i tak online so for sure lah blog ni pon dah tinggal bersawang. but alhamdullilah harini internet dah ada. yay! pagi tadi dengan awalnya i bangun sebab nak tunggu orang dari TPG (my internet service provider) datang to check the phone line, internet etc. in less than 10 minutes everything dah settle tapi mula mula tak dapat get through internet. agak stress lah mula mula. then i called balik TPG and they helped me with the problem. at last boleh pon online. and i am so extremely happy! :)

For the last few days, banyak activities i buat. so tak ada lah i bosan sangat. hari hari keluar. tak melekat dekat rumah langsung. menghabiskan detik detik terakhir cuti. minggu ni dah start kelas dah. nasib baik i tak ada kelas harini sebab tutorial start next week. so harini i decide just to stay at home. malas nak keluar. esok pagi ada one lecture at 10.30. kena bangun awal! tidakkkk! haha. after 3 months straight bercuti bagai tak hengat dunia akhirnya esok dah kembali ke alam persekolahan. haha. excited jugak nak start kelas sebab rasa otak dah beku tangan pon keras je nak menulis. cuti lama sangat ;O

Semalam i pergi Robertson, which located not that far from wollongong. about an hour je drive. bertolak from wollongong around 8.30am. sampai sana terus cari cheese factory dulu. lepak lepak situ tangkap tangkap gambar then baru gerak pergi cari waterfall. alhamdullilah semua dipermudahkan. tak sesat and senang and pantas je jumpa. haha. walaupun GPS menggila mula mula. macam tuan GPS jugak ;p kitorang lepak dekat waterfall. kak amira, kak laili, kak atikah and hazmi je mandi. i dengan abang nas celup celup kaki je. sejuk gilaaa okay air! rasa macam letak kaki dalam freezer je. serious tak tipu.

Lepas dah mandi manda picnic semua, kitorang round round area tu. explore tempat yang tak pernah pergi. i pon tak berapa ingat tempat mana kitorang singgah. but overall we really had so much fun yesterday! hopefully lepas ni ada lagi activity macam ni. haha. plan terdekat macam nak pergi zoo. nak tengok koala and kangaroo. anytime soon insyaAllah. lagipon awfa pon dok gadoh nak pergi zoo. its better to roaming around bila awal awal semester ni. nanti dah busy assignment, exam, quizzes memang tak berjalan pergi mana lah. haha. plus i nak dapatkan result yang more gempak dari last semester.

Thanks for reading this entry :)


I love you sayang
*you know who you are.

4 comments:

kembatolo™ said...

time ni dah tak sakit eh? hehe

farah said...

wah ! seronok !

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hi..
nice blog =)
kak pinky baru je folo kamu..
thanx sudi folo my blog too..
eppy blogging sweetie!

klu sudi..can join my 1st GA..
hugs~
pinky ;)

Izatie said...

Izuddin, haha dah kurang sakit dah ;p

Fara, yes yes seronok sangat! :)

Pinky, no probby. you too darling! ;))