Saturday, February 12, 2011

Complicated

Hey. what's up guys? its been a while i didn't post anything on my blog. semua sebab internet connection tak ada dekat rumah i lagi. ni pon i online dekat rumah lama i. mama tak kasi dah i pergi rumah lama i ni sorang sorang lagi lagi time malam. sebab ada banyak benda yang unexpected happened last few days. i pon dah fobia. so siang ni mama kasi lah. haha lagipon i dah macam orang gila tak tentu arah sebab tak tahu nak buat apa dekat rumah. boring gila. tv pon tak ada signal lagi. hopefully by next week semua dah settled termasuklah internet connection. tak sabar nak online balik macam selalu. haha.

Tak ada cerita menarik pon nak share. haha. i rasa macam nak balik malaysia sangat sangat sekarang ni! ada certain person yang buat life i jadi miserable. i rasa macam nak tukar tempat belajar pon ada jugak. pfft stress gila wey! ;O nasib lah ada family jadi tulang belakang i. kalau tak tak tahu lah ape jadi dengan i. dugaan datang bertimpa timpa. lepas satu satu. i really wish i could be someone strong. but unfortunately i tak macam tu. i cepat nangis bila ada masalah. cepat down cepat putus asa. cepat buat decision yang bukan bukan. pastu i ni jenis cepat bengang marah tak sabar semua. kenapa eh?

Tetibe rindu abang i :')
Along, i need you!

6 comments:

annyss said...

nape ni babe?

bantalbucuk said...

kadang2 nafsu kita lebih kuat dari sabar..sebab tu kadang2 jadi macam tu.. :)

::MieraRan:: said...

there is some part, y kite takleh nak expect nape ia jadi..nape kite..nape sume2 la..
just keep praying..doa banyak2..ngadu kat DIA sebanyak mungkin..coz DIA selalu ada dengan kite.
so many things we don't understand..masih jauh lagi perjalanan since u're still young :)
be strong! :)

nana kamarul said...

oh my dear. are you ok ? sabar ok. be strong ! i know deep down inside u're a strong person ! u can overcome everything. jia you ! jia you !

lula said...

b strong dear~

sasa said...

nape dear??Sabar ae..ape2 pun be strong ya