Monday, February 14, 2011

I started to believe in first love

Hello. catchy tak title entry i ni? haha. who is my first love? siapakah? haha. mana boleh kasi tahu. rahsia. kalau nak tahu korek sendiri okay. the person im in love with will remain unknown till hurm when the right time has come. haha. gelabah je. harini lepas hantar adik i pergi sekolah pagi tadi, i bawak mama pergi mall sebab mama nak cari barang sikit. as usual i tak mandi tak siap so just stay in the car jelah. haha. biasalah dah duduk dalam kereta dok usha orang lah lalu lalang jelah. haha. then tengok ramai jejaka jejaka aussie keluar bawak sekuntum bunga ada, sejambak pon ada, teddy bear pon ada and macam macam lah. lepas tu baru lah i teringat harini hari valentines. haha.

Semalam i pergi Dapto dengan mama, adik adik i, kak zura, kak atikah, kak su and aleeya. dapto ni macam tempat jual barang second hand lah. ala ala macam garage sale. tapi ada jugak jual barang baru. mama saja nak jejalan cari makan ehh cari barang. haha. mama end up buying surfing board untuk adik adik i, pinggan mangkuk, and other stuff that i cannot recall. tak banyak sangat pon barang dijual semalam. orang pon tak ramai mana. its a good thing la sebab senang sikit nak berjalan. lepas tu kitorang gerak pergi warrawong. westfield nama mall tu. i tak beli apa sangat pon. lagipon malam sebelum i pergi dapto tu i tidur 3 jam je. huhu. so semalam cam agak lesu and mengantuk la.

So sampai je rumah semalam, hambek memang tidur tak ingat dunia lah. haha. lama jugak i tidur. terjaga pon sebab mama bising tak solat semua. so terpaksa la bangun. i am such a sleepyhead ;O kerja tidur and makan je sekarang ni. tapi kan before i balik rumah semalam i bawak mama and adik adik i pergi kiama. tempat ni tak jauh mana pon. around 30 minutes from my place. kira one of tourist attraction la dekat sini. yang menarik dekat sini sebab ada blowhole. memang cantik lah. semalam kali ketiga i datang but still rasa amazed. awfa suka gila lepak dekat situ dapat tengok air pancut pancut! haha. weather semalam agak windy and rainy lah. sejuk gila. but we really had fun! :)

*before


*after

Thanks for reading this entry!

5 comments:

kembatolo™ said...

banyak tak mende name kiama tu?
ke satu jek? hehehe

aimy said...

it was pleasent surprise to meet u n ur family there.. Hope to s3e u around again..:)

~pinyunyipa~ said...

subhanallah.. :)

izni nor ali said...

waaaaaa. bestnyaaa. nak pegii. :'(

Anis Nasri said...

best nye !
bile la dpt jejak kan kaki dkt sane..