Sunday, March 27, 2011

MAS Gathering

MAS actually stands for malaysia associations for students. so today MAS wollongong organized an event, welcoming party for all new students. venue untuk event ni dekat stuart park which located nearby the beach which i think tempat yang sangat perfect untuk buat makan makan and BBQ. semua berjalan dengan lancar alhamdullilah except for raining part. yes hujan sikit tadi. adoii agak kacau program lah tapi overall i think we, MAS UOW committee team really did a good job! syabas! haha. masuk bakul angkat sendiri ;p

Event started at 10.30 am. dimulakan dengan bacaan doa, ucapan daripada president MAS and sesi perkenalan dengan pelajar pelajar baru. lepas tu acara yang ditunggu tunggu for sure lah makan kan. plus time makan tu hujan pulak turun :O then about 15 minutes hujan yang agak lebat, tiba tiba berhenti. so acara diteruskan dengan pertandingan mewarna, permainan volleyball and sepak takraw. we also did some poco poco dance! i am one of the dancer! haha. i really had fun. even though tak pandai sangat menari tapi best gila lah.

Now i dah pon sampai rumah :) masa untuk merehatkan diri. walaupun agak penat tapi rasa puas sangat dapat tolong organized event ini. hopefully semua gembira dan puas hati. hihi. tapi kan, esok kelas? tidak! diriku sangat malas untuk pergi ke kelas esok. tapi tak boleh ponteng esok kelas tiga tiga tutorial. wajib hadir except kalau tetiba jatuh sakit ke demam ke ;O hahaha alasan semata mata. i nak tidur sat lepas ni. for the past few days i asyik tak cukup tidur je. nak gain energy balik. wohoo! layan gambar jelah eh? hoho.

*BBQ session

*ayam BBQ (credit to budak bujang)

*happy birthday Sofi

*meet kak atikah

*ungku , amira and me
*the crowd

*poco poco dance

*meet farhana

*meet fairuz.

*colouring contest

*new malaysian students.

Check out my facebook for more and more pictures!

Terima kasih kerana membaca entri ini .

p/s: mungkin inikah yang dinamakan cinta, hati gembira bila kau kata cinta, siang yang suram kini menjadi ceria, hati yang gelisah akhirnya kini menjadi bahagia. siapa tahu lagu apa ni? angkat tangan cepat cepat! haha.

10 comments:

CikKaikazie said...

akim!

hahaa lately ni semua entri izatie bau wangi2 je haha.btw happy for u both.

storyfromme said...

entry macam orang tengah jatuh cinta je.hehehe.

fArhAnA said...

aah seronok2 alhamdulillah dapat kenal smue ;)

d_LA said...

aiyarkkkk..lapar tgk ayam tu..wuuu

lula said...

http://www.youtube.com/watch?v=TDMTpAT4xpw

inilah cinta-akim.. =)

sumaiyah mokhtar said...

ayammmmm sgt best :)

Mira Amirudin said...

wah...really great!
izzatie sgt comel! ;)

Mila Ahmad said...

mari berpoco :)

Adeela Oh Lala said...

kak zaty ni sumpah cun woo .

Cerita Saya, said...

Bestnya kalau dapat peluang blaja kat oversea macam izatie.. :(


* thanks sudi singgah blog didi.. thanks jugak dgn wish zatie.. thanks a lot.. take care..