Wednesday, March 2, 2011

Menghitung hari


Belum pernah aku jatuh cinta, sekeras ini seperti padamu. hoho kasi sambung cepat? dari tadi dok fikir nak update apa lah harini. bosan jugak lah harini sebab tak ada kelas. ambik papa dekat airport pagi tadi pastu balik online online online je keje i sampai la sekarang. berhenti sekejap la tapi untuk makan (perkara wajib), ngusik adik, sms, godek godek phone, termenung berangan haha okay memang ke laut habis. esok ada kelas dari pukul 1.30 sampai pukul 5.30. two different subjects. tak ada gap langsung. yes memang terbaik ;O

Nak tahu tak i berjaya setup wireless dekat rumah i ni :) a big hand applause for me please! haha. semalam jenuh i try buat tapi asyik tak jadi je. tapi tadi selepas berjam dok godek wireless setting tu akhirnya berjaya. haha. agak rumit jugak lah since i ni memang buta it sikit. bukan sikit tapi banyak. haha. setakat benda basic and simple i boleh lah. lebih dari tu memang failed. since ada internet dekat rumah i online dekat dining area. but now and forever dah boleh online dekat dalam bilik dah. alangkah bahagia gila hidup. hoho.

Tadi lepas i ambik papa i dekat airport i straight balik wollongong. papa mama duduk dekat seat belakang macam pasangan pengantin baru. haha. i dah jadi driver ;p then i ikut jalan grand pacific ocean kira highway lalu sebelah laut lah. mama papa tak pernah lalu dekat situ lagi. i suka sangat tempat tu. kalau dekat, i rasa macam hari hari nak lepak dekat situ. aman damai tenang sejahtera je rasa. haha. hiperbola habis. dekat situ jugak ada ramai orang buat activity skydiving. one day insyaAllah i nak try (kalau berani lah). haha.

Macam ni lah view grand pacific ocean tu bila lalu. tapi gambar atas ni i google je. haha. tapi memang terbaik lah. by the way, i love passion fruit. passion fruit dalam bahasa melayu adalah buah markisa. pernah dengar tak? i pon tak pernah dengar jugak. selalu i dengar orang sebut passion fruit. okay whatever tak penting pon. haha. i suka air ni and selalu sangat i order sebab air ni sedap! tak pernah rasa? pergi rasa sekarang. cepat cepat. air ni masam tapi sedap. ehh memang sedap lah. one of my favourite selain dari air ice lemon tea.

Im taken and very much in love. by whom?
Passion fruit. hahahaha.

Thank you for reading this entry :)

10 comments:

teenot said...

wah3! zatie makin bahagia nampak..mesti dah felt in love dengan seseorang..siapakan jejaka yg bertuah tu?hihi

Anis Nasri said...

waa shateq nye tmpt tu..
dlm mimpi je la i nk dpt g sane pongg..
ahahahaha

hardy boy said...

bestnyer awak dapat tengok negeri orang.hehehe...


saya follow blog nie, bole follow saya kembali?huhuhu

kembatolo™ said...

alhamdulillah. nampak dah makin bahagia. haha. ^^,

RevVING NOTES said...
This comment has been removed by the author.
RevVING NOTES said...

U wt kerja2 technician 2~ rasa puas hati bila fix sesuatu then menjadi. thumbs up!

syamimi fatin said...

waa... menghitung hari my fav song dari dulu lg...

dulu kt matrix selalu beli air teh markisa...sedap sgt. air kotak je. prnh minum?

hardy boy said...

thanks..hehehe....
seronok tgk gambr2 kt tempat orang dlm blog nie.. (^_^)

Mira Amirudin said...

wah..cgrats to u!mira saya pun tak pandai nak set up wireless ni!huhu
passion fruit??how does it looks like??macam menarik je.. ;)

Mira Amirudin said...

wah..cgrats to u!mira saya pun tak pandai nak set up wireless ni!huhu
passion fruit??how does it looks like??macam menarik je.. ;)