Friday, April 22, 2011

Futsal tournament

People are wondering who i am with right now? do i look like i'm in love? haha. okay lets skip that part. i'm having no class for today. yippie! :) i tidur lambat semalam. around 2am. actually everynight i tidur pukul 2 pagi i rasa. haha. i know lambat gila but nak buat macam mana. orang tersayang ada perbezaan masa dengan i. hahaha erk terlepas pulak. i bangun tidur tadi mandi mandi semua hantar makanan yang orang order then ingat nak pergi berjalan dekat mall. then baru i dapat tahu, since today is a easter break so semua kedai tutup. i mean semua kedai. i tak pergi usha pon tapi ramai bagitau i. even dalam tv new pon dah mention. so balik la ke rumah dengan hati yang lara.

So harini kan kerja i, makan, tengok tv, online, ada sesi mengemas bilik and wadrobe sikit then main tweet tweet dengan kawan kawan i. haha lately ni baru i rajin main twitter. sebelum ni jarang sebab tak geti nak main. haha loser T_T for those yang nak follow i, dipersilakan, just click this link, my twitter. heh sempat lagi promote tu :) haa okay sambung balik, kira harini melepak dekat rumah jelah. ya allah bosan gila wey! kalau dekat malaysia, confirm dah merayau sini sana dah dengan kawan kawan i. ohh i miss my friends, si budak hot ili, si kepochi najad, si suke gelak qiela and si suke kecek kelate, zana. haha. memandai je bagi gelaran. rindu gila wey dekat korang. sumpah! :(

Enough with babbling izatie. esok ada Futsal Tournament or to be exact, Kejohanan Futsal Jemputan Sydney 2011 dekat University of Sydney. but i didnt participated as a player. haha. i nak main futsal? hoho memang harapan lah. i pergi as a supporter je. tournament ni anjuran Kelab UMNO New South Wales. malaysian from Wollongong hantar satu team. so esok nak pergi sorak sorak lah bagi semangat! haha. game started around 9 pagi rasanya. i tak sure. tapi pukul 9 baru i gerak dari wollongong. malas nak pergi awal awal. i akan ambik my friend yang study dekat macquarie university dekat train station then baru gerak sana sekali. i tak ada membe nak gerak dari wollongong.

*this picture credit to organizer (KUNSW)

p/s: nak minta ehsan and jasa baik anda semua boleh tak? heh. tolong VOTE kawan i, just simply click link below and choose De'Koppy, thank you!

Your cooperation in highly appreciated :)


Thank you for reading this entry :)

8 comments:

cikgu fiQ said...

2 dye!nak masuk gak futsaL 2 ley?

KAMIHIDUP said...

banyak nak tanya sebenarnya ni. takpe nanti tanya pakai email je. :)

OreO HitaM said...

Blogwalking:

Ingat main skali td..

cik fara said...

u msuk lah skali futsal tu . teheee ;D

saharinasaharudin said...

izzatie in love! *______^

bella dela rosa said...

yang,u masak tuk kekawan u kee.rajinnyee.;)

kembatolo™ said...

Err.. Dah in love ke? Melepass :"(

NuRiEyL said...

stdy sydey?/sis sy kt sne..die pun masuk tournament kt sane rie 2...hehe