Thursday, April 21, 2011

New header

What's up readers ?

I just got back from class. i have two lectures today. business commerce and principal finance. both are not my favourite subject, unfortunately. haha. tadi tima second lecture, sempat terlelap sekejap. omg im such a sleepyhead :O dimana sahaja boleh tidur. sekejap jelah tapi terlelap tu then phone vibrate terus terjaga. awfa message i, 'pukul berapa kakngah habis class? fetch me i wanna go to alya's house' lebih kurang macam tu la message dia. then i reply, 'kakngah malas. jalan kaki sendiri pergi rumah alya'. haha kejam gila kan i?

Boleh pulak i bermessage dengan adik i dalam kelas. last last dia cakap 'fine, i will ask mama to send me, bla bla blacksheep' haha. i memain je actually. saja nak sakat adik i tu. dia cakap macam tu sebab i bawak kereta pergi uni harini. lepas hantar makanan dekat semua customer. *haha customer lah sangat. i terus park dekat rumah budak bujang which located depan university je. so i dont need to pay for the parking ticket. heh. malas pulak nak patah balik then ambik bus. dua tiga kali kerja pulak kan *padahal malas nak naik bus.

Tapi tadi on the way balik rumah kan, i almost hit a car. its really not my fault. macam ni tau, i tengah memandu straight tau. agak laju jugak lah rushing balik nak solat asar. maghrib masuk pukul 5.40. time tu dah pukul 5 lebih. then ada tiba tiba kereta keluar dari side kiri i (parking tepi jalan). signal tak bagi then main keluar je. nasib baik lah i sempat break. break mati jugak lah. kalau tak confirm i dah langgar kereta tu. i ape lagi kasi hon tajam la. geram gila wey :O nasib dia bukak tingkap angkat tangan *maybe dia nak say sorry la kot.

I ni jarang sesangat tekan hon tau. sebab i selalu fikir kalau orang hon i apa i rasa. terkejut? takut? semua semua lah. so selagi i boleh tahan geram memang i takkan picit hon. haha. baik kan i? tapi kalau diorang bawak kereta macam @%$*!%^, memang i akan kasi hon non-stop (style my dad). haha. contoh lah benda yang i paling ingat, time tu dekat tol sg.besi. i tak bawak smart tag then kena queue dekat barisan tunai. time tu petang pulak memang banyak gila lah kereta, then dah beratur lama jugak, ada satu kereta ni memang cari pasal :O

Dia datang straight dari belakang then nak mencelah masuk depan i. huh pantang gila i. padahal beratur belakang tak ada lah panjang mana. lain lah kalau tak ada space ke ape boleh consider jugak lah. doii. i memang seboleh bolehnya tak kasi dia masuk depan i. then last last kena jugak kasi sebab kalau i tak bagi, confirm dia akan stuck. tapi lepas dah bayar tol semua, i pecut i kejar saja nak tunjuk muka bengang sikit. haha yes sampai tahap macam tu? dahsyat kan i ?so jangan la memain dengan i. haha. but im a very good driver :)

Btw, do you guys noticed my new header. you dont? okay lets scroll up a little bit. haaa do you see it? cantik tak? haha. or just right click at the image below. yes that is my new header. baru je letak semalam. terima kasih kepada si pembuat header which is my friend (you know who you are). im loving it so much. seriously :) thank you sangat tau. i ni tak pandai sangat nak mengedit blog ke apa. sebab tu korang tengok blog i simple je. i tengok blog orang lain bukan main gempak lagi. tak apa lah i bersyukur je dengan apa yang blog i ada.

*I just knew that easter break start tomorrow.
It means tomorrow, ill be having NO class !
HOORAY :)

20 comments:

Elin said...

cute header like her owner :)

cik faiqah said...

nice one!!!:)

Cik Tqah said...

nice giler.. wat kat i 1 plis.. hehe.. btw i pon bgg gak kalo org suke ptg q ni...kite beratur bagai nak rak kan.. huhu.. sabo je la.. org KL mmg hampes.. die suke buli i sbb plate i plate kedah.. hampes kann

kembatolo™ said...

Err.. Tak jadi lah nak ajak racing kalo macam ni. Haha. Kat sini hon mmg wajib bunyi setiap 5 minit. Hahahahaha.

You who you are? Nak perasan boleh? Wakaka~

amirah said...

Header baru zatie sweet gilaaa!! suka suka!!=))

Asal holiday je kak mira bosan sbb nanti mati kutu tatau nak buat apa. Aaaaa! benci benci!

fieya said...

lawanya header :)

Pqa Mn :) said...

hey zatie.. lame xcoment2 kt blog da.. since last year during semester break.. mst zatie da lupe kot.. xla slalu kte komen2,, tp ade la :)
zatie makin comel :)

NisaAdnan said...

whoaaa lawo giler header dia ^^

AieeN said...

cntik ur new header...hehe..

Aisya Rahim said...

nice header ;) btw,smlm pn i sikit lg nak accident. u just imagine,lepas je bumper dia boleh stop tiba2 kat tgh jalan.and lgsg tak ada emergency signal or whatsoever. grr!

bella dela rosa said...

aaaaaaaaaaa tanteknye header!

KAMIHIDUP said...

tanteknya header, heeeee, tiru ayat belladelarosa. :)

sumaiyah mokhtar said...

cantik sgt header tu :)

yarn liyarnalin said...

header cunnnnnnnn huahua (:

Adibah. said...

lawo header! dia gadis bertudung merah hatiku tergoda tergugat~ hahha.
Salam perkenalan akak cun :)

greenshark said...

header anda tersangat cantikkk. JELESSS.hehehe

fifagreat said...

kamuu comeell, saya suke stare kamu.. nice header, i like it..jeles jugak..hehe

fifagreat said...

comel lg, hehe..

wahida idris said...

nice header :)

..LYLIN.. said...

blog kt lagi simplee....santek lor...sape kwn awk 2??..nk suh die wat kan ley???hihi