Tuesday, April 12, 2011

Happy 9th birthday Awfa

Today tuesday, 12th april , is my babysister's 9th birthday! so happy birthday awfa amanie mohd daud. may all your wishes come true. be a good daughter and a good sister. belajar rajin rajin. make everyone proud of you :) i love you more than anything awfa amanie even though you are so gedik, kuat merengek, kuat menangis. haha. i will still love you no matter what. you are my one and only babysister. you are the greatest sister i ever had! and i really mean it

Esok or lusa i maybe nak bawak awfa pergi zoo. haha. kira present daripada i lah. but it still depends on the weather. kena check forecast dulu. kalau hujan tak best lah kan nak berjalan. sekarang ni cuaca tak menentu. kadang kadang sejuk sesejuknya. kadang kadang panas memang berbahang gila. itulah duduk dekat negara orang ni, negara sendiri yang still the best! haha. hujan emas die negeri orang, hujan batu negeri sendiri, lebih baik di negeri sendiri :) kan?


I nak siap siap keluar pergi mall ni. nak beli bahan nak buat indulgence cake! hahaha. tak tahu lah apa jadi nanti. first time i buat since i memang mengidam sangat nak makan indulgence cake dari secret recipe. haritu call papa suruh bawak dari malaysia. dia kata tak lepas bawak masuk :O i siap suruh dia bawak J.CO donut lagi. haha. tapi hampeh sebab papa kata semua 'cook food' tak boleh bawak masuk. so i dengan tekadnya nak buat cake sendiri! haha.

Kalau cake tu menjadi dengan sempurna and sedap, i akan share dekat blog. kalau i senyap je tak update apa apa maksudnya pepaham lah eh. haha. tapi maybe tak buat malam ni. esok kot insyaAllah. sekejap lagi nak beli cake yang dah siap je untuk awfa. lastly, i nak share something yang menarik perhatian dari my friend's blog, 'nabi yang sebaik baik manusia pon tak dapat nak puaskan hati semua orang, lagilah kita manusia biasa yang banyak dosa ni'.

Terima kasih kerana membaca entri ini :)

10 comments:

kembatolo™ said...

Erk? Masuk sini ke mende tu? Hahaha.

Btw, wish happy birthday tuk awfa. Pesan kat dye jangan jadi manja sangat macam kakak dye. Makan pon bersuap. Hahahaha.

Ok bai ! Semoga kek jadi kek. Ngaa~

*psst-2 kali komen ke?

storyfromme said...

happy birthday untuk budak comel tu :)

tehateha said...

epy besday....kirim salam aifa..:)
hye..i add u @ FB...

Cik Ezy said...

epy besday utk awfa!
arap2 menjadik la kek tu ye..
nk jgk tgok hasilnye..
ekeke

saharinasaharudin said...

hepi befday awfa comel :)

KAMIHIDUP said...

hepi besday juga tuk ur sis. :) sedap nama die. :)

Cerita Saya, said...

Happy Birthday Afwa... :))

Uncle Lee said...

H Izatiei, many happy returns to little sister.
Tell Awfa, a gentleman dropped by from Canada to wish her 'Happy birthday and all good wishes'.

You have a nice day and keep a song in your heat.
Lee.

CikKaikazie said...

happy birthday awfa!

p/s:tak sabar tunggu entri kek.hehe

rohanazainal said...

happy 9th belated birthday cutiest awfa!!!!!

may Allah always protect you..

have a great birthday..... :)