Sunday, May 1, 2011

BBQ at Madoline Street

Let the pictures speak for themselves :)

Foods .

Bujang's chocolate cake .

Chicken and lamb .

Cupcake (sempena birthday Abg Zainal and Abg Kamal ) .

More foods .

More and more foods .

Warga malaysian di wollongong .

Me with Maisarah .

Me with vice president MAS UOW, Hazmi .

Me with Fatihah and Izzah .

Me with Hana and Farhana .

Me with Kak Aimy .

Me with Farhana again . hehe .

Me with Fairuz aka Pai .

Me with mama and papa

Me with my boyfriend . haha .

Okay i takmau bebel panjang today boleh tak? lagipon i have tons of works to do. esok kan dah start kelas? so as usual kena buat notes and weekly exercise. ohh malas malas :O this week gonna be a very very busy week for me. ada few assignment kena submit. ini lah itu lah. haha. so insyaAllah kalau ada masa i update blog i ni. hari rabu ni pulak i maybe pergi New Zealand dengan family i but still tak confirm lagi 50-50. maybe pergi maybe tak pergi. so kalau jadi pergi i kena ponteng kelas selama dua hari. wakaka. selamba je kan? heh.

See you guys in the entry :)

21 comments:

fArhAnA said...

choc cake sgt sedap! karipap fairuz pun nmpak. huhu.. anyway, g nz? ponteng kelas!! hehe ;p

KAMIHIDUP said...

terliur tengok kek coklat tu, OMG. :)

LittleGurl said...

olohh....comeynye ur new bf...hakhakhak

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alamak laparrrrrrnye..serious!!!

psst ur mum so cutee..and ur dad ehemmm ensem okeh ahahaha..
darling, sis nak ikut jln2 juga..plss plss ;(

kembatolo™ said...

pegi jamuan tu u makan tak? mesti pegi tengok je kan? hahahha..

err.. new bf? T.T
kehkeh.

dya mohamad said...

izatie daud,jgn cantik sgt blh?ngeee:D

Cik Ezy said...

byk nye mknan..
nk sumeee..
hahakk
sume nmpk sdap..

AimanAriffin said...

gosh look at those food! one thing for sure is that, ur place lagi awesome than mine :(

ika~~ said...

if i were u i'll eat like there's no tomorrow!hehe.

theHijabis said...

Grab them while you can! :)

http://thehijabis.blogspot.com/2011/05/satin-shawl.html

Manja (let it be my sweet name) said...

sedapnyer makanan tu

kalu gi new zealand, jgn lupa beli buah tangan



Kumpulan 2PM dan SNSD menetap di Malaysia??

fatynadia said...

whoa~ banyaknya food. seriously kita kat malaysia ni pun jarang nak makan banyak2 makanan macam ni hehe jadi mesti syok hari anda kat bbq tu kan.

btw. bujang choc cake tu macam sedap! XD

Puteri Iqa Izyan said...

cupcake comel~

OreO HitaM said...

seronok dapat gather ramai2

Izatie said...

Farhana, tahu takpe ! i xsempat try choc cake tu . tapi karipap pai i rasa . sedap ^____^

Kamihidup, heh me too !

Littlegurl, haha tengok la siapa gf die ;p

Pinkymomma, heh maseh :) alololo meh la datang sini and ill show you around. hehe.

Izuddin, mestilah makan . banyak makanan sedap2 kot . heh .

Izatie said...

Dya, haha mane ade cantik ;p you lagi lagi cantik!

Cik ezy, heh memang sedap pon semua. haha.

Aiman, ohh heh . malaysia is awesome-r!

Ika , haha tahu takpe babe ^____^

The hijabs, thanks for the info :)

Manje, tak jadi pergi NZ pon. hukhuk.

Fatynadia, heh memang pon . time macam ni la bole merasa macam2 jenis makanan melayu ;)

Puteri, aah comel sangat and sedap! ^__^

jer deepcorepurple said...

agak terliur tgk choc cake tu :) looks so tasty.full of choc flavour.sigh~ balik ni kne beli choc cake satu ni.haha :p

SYAFIQAHSALEH said...

omg! sedapnya! :)

SYAFIQAHSALEH said...

omg! sedapnya! :)

SYAFIQAHSALEH said...

omg! sedapnya! :)

azalia hjsalleh said...

woahhhhhhhh bestnya!!!!!!!!!