Thursday, May 19, 2011

Orang bangang

Malas i nak layan orang yang tak cerdik. orang tak cakap pasal dia tapi tak pepasal nak perasan lebih bagai. ada masalah otak kot? nak kata tak cerdik ada otak, nak kata tak boleh nak fikir ada akal. pelik sungguh :O kenal aku pon tak lepas tu nak mengata. dosa tahu tak mengata tu? tak ada kerja ke cik kak? baik pergi jual anggur ke pisang ke surat khabar lama ke ada jugak faedah.

Entri ni khas untuk kau, kau and cow. tapi pendek jelah sebab aku malas nak habiskan masa aku fikir pasal korang. banyak lagi benda bagus dan lagi berfaedah aku boleh buat. cukup cukup lah buat kerja tak guna ni. aku tahu korang baca blog aku ni sebab yelah dari A to Z korang tahu kan. cerita tak wujud pon boleh tiba tiba wujud. kelakar sungguh. macam kanak kanak ribena.

*Aku buat tulisan besar mana lah tahu rabun ke.

19 comments:

KAMIHIDUP said...

siapa dia ni? KAMI ada add fb izatie, nak mintak link yang entri sebelum ni tu. :)

Cik Kim said...

what just had hppnd to u sis ? chillax keyh. stay strong ! :)

angahIera said...

knape nie??...sabar k :)

Cik Tqah said...

nape ni zati..chill babeh..sbr byk2 k :)

EZAN IDMA said...

sabar ye zati .hehe

Zuliana Harun said...

babe, you marah siapa ni? jangan la marah2.. biasa lah.. org memang suka cari pasal dengan kita walaupun kita tak kacau dia... hmmm

eja said...

sape yg mengata tuh?xpatot btol..

Ashraf Jalil said...

tulisan besar...bgos2.. sng bace..btw, da follow :D

Izatie said...

Kami, hahaha ada lah hamba Allah ni :)

CikKim, heh geram geram dengan org yg tak bole nk fikir pakai otak. otak letak dekat lutut kot. anyway, i okay je ^___^

Angahlera, inilah jadinya kalau da sampai tahap mencabar kesabaran. heh.

Cik Tqah, haha terkejut eh i tibe2 post mcm ni? ikutkan hati i taknak pon post nak buat xtau je. tapi since i dok senyap je selama so rasa mcm nk bg setepek hopefully lepas ni diorang senyap la :P

Ezan, heh okay! :))

Zuliana, haha takde ape pon babe. geram je. dah sampai rasa mcm over sgt diorang ni. so saje nak buat entri khas utk diorang :P

Eja, tahu takpe. xde kerja lagi dari mengumpat. dah lah tak kenal. pelik pelik je. heh.

Ashraf, hahaha senang baca senang sikit nak faham .

cik faiqah said...

sabar zati..
orang cantik tak elok marah2:)

nana kamarul said...

Homg ! Besarnye ... tekejut I ! Anyw, chill k babe ! I'm here for you *hugs*

Adeela Oh Lala said...

tudieeee~ awat paseypa nie?
ce cqita!! kes naya nie..
p repor polis nuhh!! kihkihkih..
be strong dear!
org cntik mmg slalu byak org dengki.. :P relex tau..

Wanybunny said...

manusia mmg macam2 ragam.

delarocha said...

sabar itu sebahagian drpd iman

ok pe org ngumpat pasal kita

dapat pahala freeeee..

huhu

greenshark said...

marahnye zatie..sabar2.. I pon ade berdepan dgn org bangang macam tu jugak..huhu

greenshark said...

sabar la zatie.I pon ade berdepan dgn org jenis bangang macam tu jugak.jgn dilayan. makin dilayan makin stress..

Cik Ezy said...

rilex!
abaikn dorg yg bangang2 tu..

izni nor ali said...

jangan layan je babe, dorang takde keje. Anyway, always remember this!
HATING WITHOUT REASON IS JEALOUSY! Teehee. :)))

Siti Nurazlinda said...

wahh ~ baca entry akak dari jauh pon linda dah nampak dah. linda ingatkan linda dah tak rabun, rupanya tulisan ni beso gedabak ! :p