Thursday, May 12, 2011

Secret Garden

Finally boleh pon bukak blogspot.com. tadi server down eh? i rasa blogger lain pon experience benda yang sama jugak. kan kan? heh ingat nak update awal sikit tadi lepas habis tengok cerita korea tapi tak boleh nak bukak pulak blogspot account. yes tadi i tengok cerita korea lagi. secret garden :) best gila woh cerita tu. i feel like screaming one more time. WAAAAAAAAA!!! haha okay over sangat tu izzatie. but seriously hero dia sangat encem and sweet :P

Tadi berapa kali entah i menjerit sesorang macam orang gila tengok cerita tu. heh. i manage habiskan semua 20 episodes in just one day. starting from last night till this evening. wohooo :O tapi banyak part i skip skip. i suka part Kim Joo Won dengan Gil Ra Im. okay people what's next? haha jadi addicted pulak tengok cerita korea ni. haritu bukan main lagi tekad taknak tengok lagi cerita korea sampai dah siap assignment semua. oppss assignment i tak siap lagi?

Tomorrow ada food festival organized by WUPA (wollongong university postgraduate association). so they invite MAS (malaysia association for student) to take part as well. we just need to bring along our traditional foods :) tapi i tak join rasanya sebab ada kelas. so other committee will be in charge. kalau i datang pon maybe lepas kelas kot. i ada kelas from 10.30am to 1.30pm. esok will be the end of week 10. another 3 weeks left before the final exam.

Dengar cerita harini malaysia hujan? ramai post dekat facebook and twitter cakap harini hujan after beberapa hari panas. eh eh? alhamdullilah :) heh dekat sini cuaca makin sejuk. sejuk yang teramat sangat lah. malam ni suhu 8°C. take a look at above picture. cuba tengok hari ahad malam berapa suhu dia? 4°C wey! T_____T i sekarang ni jarang da mandi malam sebab sejuk sangat. nak pijak lantai toilet pon takut. haha. jimat air mandi sehari sekali je :P

Harini i rasa i banyak sangat makan :O mama siap bagi statement panas lagi tadi, 'setiap kali nampak kakngah je, tak pernah tak mengunyah', haha dia nak cakap i ni kuat makan lah. but seriously cuaca yang sejuk sekarang membuatkan perut i ni sentiasa lapar. so tak boleh nak buat apa lah mama. heh. lama dah tak timbang berat. agak agak berapa lah berat i sekarang kan? haha. okay enough said, i nak turun bawah tengok cerita 'How I met your mother'.

^____^

Thank you for reading this entry !

10 comments:

PinKy MoMMa said...

bawa sis ke sana boleh..sini serious panas..hurmm tapi 2 ari ni ada hujan skit..syukur..

jakun mendengar ari hujan turun hehe ;)
sbb dah lama menanti tapi tak turun2 huhu...

KAMIHIDUP said...

malaysia tengah panas!

Syazani Nadzirah said...

my griendfriend is a gumiho
marry me, mary!
sungkyunkwan scandal



antara crite korea yg best :)

fierapirot said...

yup hari ni baru hujan...=)..wah semangat tengok cite korea..cite secret garden tu memang best.walaupun xdelah minat pn korea..hehehe..

nur shazwani said...

haah. arini hujan.
heeeeee.

Kasim™ said...

kesian orang2 di malaysia.
panas saja. mari ikut gua lepak north pole. main baling2 ais

Puteri Iqa Izyan said...

isk. tgh tgk gak ni.
tp nape rase mcm tak best je =.='

cik fara said...

awak . dkt sini panas kemain lg tawww . untung dpt rse sejuk . huhu . mlaysia nih pns kemain aihh ,, dh lme ta ujun kott .

Nur Hawa Roslee said...

bestnyer tengok Secret Garden.. =)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cerita secret garden tu pasal ape? ehehehe. ha mencik tau blogspot down.