Tuesday, July 5, 2011

Karoake

Hehe teruja dapat update blog lagi malam ni. memandangkan internet yang agak pantas :P just so you know, i am a big fan of karoake. like seriously i do love karoake. i baru je balik dari karoake dekat danau kota. 2 jam for rm36. murah kan? teringat masa pergi karoake dekat sydney pergh 2 jam punya harga boleh buat belanaja makan untuk seminggu :O sangat lah tak berbaloi.

Meh i nak list down all my favourite songs or semua lagu which i would preferably choose during karoake session. mostly semua lagu rock kapak. lagu melayu tahun 80-90an. my current addiction, rindu serindunya spoon, akulah kekasihmu AXL, suci dalam debu iklim, salam buat kekasih nadia, lagu jamal abdillah, and banyak lah lagi. bagi i lagu macam ni yang best buat karok. agree?

Lepas karoake tadi, i dengan kuncu kuncu i pergi makan dekat William's PJ. it was my first visit. i order lasagna meatball and it was totally worth it! :) portion yang agak banyak, sedap and mengenyangkan. tak tahu lah kalau sedap sebab perut tengah lapar kan. my boyfriend order mee raja daging, itu pon sedap jugak. it looks simple tapi rasa dia not bad lah. worth every single penny.

Anyway, thank you to everyone who makes my day today. haha i asyik gelak ketawa je harini :P i am really happy! omg serious rasa taknak balik Wollongong dah. huahuahua. dah malas nak fikir lagi pasal benda tu. nak spent time puas puas dulu dekat malaysia. wakaka esok i nak pergi cari cakoi dengan kaya hijau dan juga cendol. since i dekat Wollongong hari itu dok mengidam.

Actually banyak benda lagi i mengidam ni. i mean foods :P haha okay lah i am so tired and sleepy right now. i think its better for me to stop here and have a good sleep. tak tahu lah esok bangun pukul berapa ni. sadai gila dah ni. haha. esok i update lagi eh kalau ada cerita best. hehe. i love my boyfriend *okay tetiba :P terima kasih kerana membaca entri ini. selamat malam semua :)

*I wish time would stop*

9 comments:

[loveyourlife] said...

wahh, best nyaa life you izati! :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

i love karok too..

KAMIHIDUP said...

kalau kat melaka rm18 dapat 5 jam, tapi hari ahad. :)

FARAH IZWANI RAMLI said...

karoke memberi kepuasan !

cik pulau said...

love lagu rock kapak jugak...^^,

amare amor said...

you, hati-hati.
nanti badan you naik susah.

(sebenarnya jeles. nk jugak pi william's)


;D

Anonymous said...

bertuah boyfriend kamu ;p

wahyu hidayah wahidin said...

untung nye bf awak sbb memiliki gf yang sangat comell~ =)

Awfa Amanie said...

Kakngah u spelled karaoke wrong!