Thursday, June 9, 2011

Tahniah Along !

Salam :) just a quick and short update. semalam convocation abang i, Sharafie Mohd Daud. dia dah graduate dari Yarmouk University jurusan syariah undang undang (if i'm not mistaken). i dah dua tahun tak jumpa abang i ni. lama kan? yelah time dia balik malaysia cuti i pulak dekat aussie. time i balik cuti, dia pulak dekat jordan. insyaAllah i'm going to meet him very soon. i miss him so much. lepas ni die akan balik Malaysia for good and kerja. tak sabar nak pau dia. haha. fyi, dia umur 22 tahun sekarang. beza setahun je dengan i :P

Congratulations along and kawan kawan :)

Pictures credit to Mohd Asrul Faiz Mohamad Adnan.

6 comments:

amnie azmira said...

tahniah pada abang awak ya..msti keja beguih2.. ^_^

Atika Farha ;D said...

cute abg u. single or attached? hihi.

Amirul Faiz said...

slm knl2..sy budak bru bljr...hehehe..slm memollow

Puteri Iqa Izyan said...

congrats to your big bro too izzatie =)

amalina said...

haiii :) lame ta jumpe,, tatau sama ada u ingat kite ag ke tak :) dulu bukan ur big bro kurus comel aje ke ? hehe .. nway.. good luck for exam ti.. (^^)

sarah mohamad said...

tahniaaaah! dah konvooo :)