Friday, June 3, 2011

Tutorial shawl #2


Hello. hehe i jarang sebenarnya update blog i dua kali dalam satu hari. so harini terlebih rajin plus terlampau bosan so i pon update lah. lagipon tadi ada orang request i buat tutorial shawl macam gambar dekat atas ni. disebabkan i tak ada benda nak buat, i pon buat lah tutorial ni. serabai sikit lah tapi tutorial ni :P haha as usual korang kena pakai earphone, baru lah boleh dengar suara i sebab i record pakai video cam dekat laptop i je. microphone pon tarak ada. haha.

Anyway, my maxis number is currently not available. dah out of services. haha itulah padahnya kalau tak topup lebih daripada 3 bulan. kan tak pepasal kena beli nombor baru lagi. doii i rasa setiap kali balik malaysia mesti kena tukar nombor baru. haha membe i menyirap je sebab banyak sangat nombor i tukar. sorry la der. haha i lupa sangat nak topup. ingatkan sempat balik malaysia nanti baru topup. so lepas ni, kalau nak text, text number aussie je eh.

Yay! finally its the end of week 13. i am free now! no more classes, no more lectures and no more tutorials. tapi yang tak best kena start study for final exam dah wei. tak boleh goyang kaki sangat. haha. i ada dua minggu untuk study. aja aja fighting! wish me luck okay. blog and facebook akan terabai buat sementara. exam punya pasal :) okay lah i nak turun dinner. mama sudah panggil. tengok lah video tutorial shawl i dekat bawah ni kalau sudi. haha.


8 comments:

nuruashia ♥ said...

comey :) wanna try :)

Anonymous said...

I LOVE EVERYTHING ABOUT YOU! CUTIE!

nik lan nik mat said...

cumil

http://www.youtube.com/watch?v=Jkjk7J9PCSg

Anonymous said...

hai izzatie..im nurnabila..i ade comment ur entri sebelum2 ni jgak..nk tnye u slalue shopping dkat mne eh?..i tngk ur outfit sume cantik2..mind sharing?..tenkiu babe..

Anonymous said...

boleh buat private tutorial x ? hahah

EZAN IDMA said...

cantek :)

Anonymous said...

soft spoken la u nieh ;p

Chempaka Sari said...

CANTIK!!





Entry paling basah