Monday, May 28, 2012

Week 13


I "eat to live" , but I "don't live to eat" .

(Benjamin Franklin, n/a)

Hello! haaaa kena tak caption dengan gambar? wawawaawawaa ni gambar saya with my mouth full of Baklava. credit to PaiTheArtSoul. saja nak bagitau minggu ni dah last week of this semester. 5 hari lagi papa saya nak datang, 15 hari lagi saya nak start exam (first paper) *tatutnyewww saya :O* wish me luck! dan 20 hari lagi saya nak balik Malaysia. just a quick update for today. i nak kemas rumah sikit and start masak untuk berbuka puasa. but i will update soon,

InsyaAllah :)

9 comments:

saharinasaharudin said...

beautiful zatie! :D

✿Lady Ainaa✿ said...

All the best for u sis... Awww, mesti tak sabar2 nk balik Malaysia kan kan??? seronoknye belajar kat luar negara... *Teringin*

Puteri Iqa Izyan said...

good luck for final zatie :')

unGu said...

nak kua g australia gak!!

iyka zulaika said...

comel la sis! :)

Syakir Rahman said...

wah bestnye blaja kt Australia :)

Nur Hawa Roslee said...

akak.. comel lahh.. =)

Izzatie said...

@Rina, thank you :)

@LadyAina, ohh sangat tak sabar hihi . thanks! :)

@PuteriIqa, thanks darling :D

@Ungu, datang la jejalan! :)

@Iyka, hehe tak comel pon :p

@Syakir, best la jugak haha

@Hawa, yeke? hehehehehe .

SYAFIQAHSALEH said...

Zati comel :)