Saturday, July 21, 2012

Ramadhan Al-Mubarak

Salam :)

Korang apa habaq? dah ready nak puasa esok? dah baca niat puasa? kalau asyik lupa, baca untuk sebulan punya terus okay :) petang tadi i tengok cerita Dark Knight with mr.fiance. best sangattttt cerita tu! two thumbs up! walaupun cerita tu lama 2 jam lebih almost, tapi berbaloi baloi. siapa tak tengok lagi, pi lah tengok ye. tunang i tak habis habis cakap, 'muka i macam Bruce Wayne kan?' hahahahahahaha pastu i cakap muka die macam Alfred :p so yeah

Just a very short update, lama betul tak update blog mm. from day to day, makin menjadi jadi orang buat account fake. i have no idea what they get or earn from doing that? money? impossible. can somebody please tell me. i tahu diorang ambik gambar i mostly from my blog. the latest one, she even used my name. how dare she kan? i malas lah nak pi buat report nak suruh orang trace bagai. hopefully dapatlah kesedaran sendiri lagi lagi dah masuk bulan mulia ni.

I dah message/inbox dah cakap elok elok hm i don't know what else to do. harap harap dah masuk bulan Ramadhan ni, orang tersebut tersedar dengan sendiri lah apa yang dia buat tu salah. bukan dekat i je. i tahu ramai lagi yang kena macam i. tak syiokk lah kan ambik gambar orang then claimed that is you. kalau nak orang suka dekat kita, kena lah jadi diri sendiri. ni buat macamni, apakah kesudahannya? habaq mai sikit, nak tahu jugak apa korang dapat.

So i malas lah nak panjang panjangkan cerita. i cuma boleh doa supaya orang yang buat kerja yang tak berfaedah ni terbuka lah hati mereka. bukan sekali dua dah jadi macam ni, dah banyak kali. mal mall malehh i nak fikir. banyak lagi benda i nak kena fikir. hal kahwin hal study hal ehwal semasa haaaaa macam macam lah lagi. esok i balik Wollongong sekejap. seminggu je. kenapa seminggu? hewhewhewhew carilah jawapannya sendiri okay :p lastly,

I would like to wish all muslims in the whole wide world a very happy Ramadhan Kareem. may this Ramadhan brings you joy, health, and wealth. may this Ramadhan brings you the utmost in peace and prosperity. and may this Ramadhan be as bright as ever! selamat berpuasa kepada semua! semoga Ramadhan kali ini memberikan kita semua seribu keberkatan dan rahmat. amin ya rabbal al amin . yayy tahun ni boleh puasa and raya dekat Malaysia :)

Thank you for reading this entry!

6 comments:

Anasyg said...

selamat berpuasa kak dolce - hehe

NURUASHIA said...

happy fasting sweetie =)

Shazwani Ramly said...

selamat berpuasa sis :D

saharinasaharudin said...

why blik Wollongong dear?

Happy Fasting :)

Hazrina Sallehuddin said...

selamat berpuasa =)

Alin Marlini said...

Salam Ramadhan Zatie :)