Friday, September 7, 2012

SweetBlood

Hi :) finally dah pon hujung minggu. dalam banyak banyak hari, hari sabtu dan ahad lah yang i paling suka. i guess everybody does like weekend. who don't pffttt. i just got myself back from Maya's @kaklong house at Sg.Buloh. ada open house sikit. i went there with my fiancee of course hehe, uzair mok, arm penyu, bancik hensem, and bonnie (boyfriend maya). there were lots of food okay! macam macam juadah ada terhidang. thank you Maya for the invitation.

Me, acap and bancik pi sekejap je. i pon tak puas makan dah nak kena gerak balik sebab acap ade match bola pukul 10malam. so nak tak nak kena balik. i macam nak follow arm je balik kemudian tapi encik tunang berat hati pulak nak tinggalkan i hahahahahaha :p usually i ikut pi tengok dia main bola but not tonight sebab ada kerja sikit nak buat plus esok pon nak kena bangun awal pagi. ada program for the whole day. so nak kena gain energy bebanyak lah.

Actually i ada satu assignment nak kena buat, i dah buat draft tapi not a complete report yet. ya Allah malas sungguh i. maybe nak tunggu esok due, baru nak kalut buat kot. doing things in a last minute is so me! macam mana eh nak buang habit ni? haishh geram. geram dengan diri sendiri. study pon cam gitu. nak exam baru kalut nak study, nak stay up lah semua. i still have two days nak siapkan assignment tu which due on Monday :O first thing in the morning

Ramai tanya stok tudung baru bila nak keluar? hehe suka pulak i buat business ni sebab ramai support. patutnya yesterday i pi ambik stok baru tapi sebab busy sikit so maybe next Tuesday, insyaAllah :) terima kasih lah support i yang baru nak bergiat aktif ni. i terfikir jugak nak jual barang lain selain dari tudung. what would it be? clothes, bags? tapi tulaa i have zero experience about this stuff. so baby-step jela dulu. kalau ada suggestion ke apa, let me know eh! ;)

Lately, before i nak keluar rumah je mesti my nenek pesan, "jangan balik lewat sangat ye, darah manis tu". almost everyday she said that. most of you mesti tahu kan terms 'darah manis' tu maksud apa. i pon kalau boleh nak jarangkan keluar malam. kalau keluar malam pon berteman. lagipon tunang i memang selalu teman i pi mana2. he never let me go out alone. lagipon sekarang kes jenayah macam macam kan. scary sangat. dunia dah tak selamat dah hmm.

Korang pon kena berjaga jaga and berhati hati, especially girls out there. be more careful with your surroundings. kena always be prepared ingat tu. and my advice, kalau boleh keluar kena berteman. cehh padahal i selalu je argue dengan acap sebab i degil nak keluar sesorang hahahahaha. end up mesti dia jugak teman :p so take care okay! i better stop here, i will write again soon, insyaAllah. i have some work to do and need to  get a better rest tonight.

So, goodnight xx


Thank you for reading this entry!

p/s: ImissyousayangeventhoughIseeyoueveryday

3 comments:

Anasyg said...

akak-sg buloh katne kak? btw: korang sgt sweet together-gether, so cepat skit kawen tu. *guessed akak mesti da slalu dapat ucapan tu. hehe

Nama saya Shiera. said...

2 lah ,,
kalau dah set dah tarikh ,,btw ek ?
nak pergi jugak memeriahkan suasana .haha.

E'in said...

so sweet korang.. jual tudung ea? tudung ape?